Citroen’den yılda 1 kez gelebilecek kampanya! Elektrikli modelde 8.500 TL taksit fırsatı duyuruldu

Citroen, ucuz elektrikli otomobil modelleriyle bir kez daha dikkatleri çekmeyi başardı. Diğer yandan Citroen tarafından açıklanan fiyat listesinde, sıkça tercih edilen modelin 8.500 TL taksitle sunulması da dikkatleri çekti. İşte detaylar…
Citroen’den yılda 1 kez gelebilecek kampanya! Elektrikli modelde 8.500 TL taksit fırsatı duyuruldu

Otomotiv sektöründe dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Son dönemde artan fiyatlar ve ikinci el piyasasına dönük olarak yürürlüğe konulan düzenleme ve denetlemeler ile otomotiv sektöründe, Türkiye’de değişim yaşanmaya başladı. Diğer yandan sıfır otomobil piyasasında da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Citroen de dikkat çeken bir kampanya ile ön plana çıktı. Citroen fiyat listesini açıkladı, bir otomobilin 8.500 TL taksitle satışa sunulduğu görüldü.

Dünya genelinde ve Türkiye’de sıkça tercih edilen otomobil markalarından biri olan Citroen, son güncel fiyat listesi ile otomobil tutkunlarının dikkatini çekmeyi başardı. Citroen, dikkat çeken ucuz elektrikli modelleriyle bir süredir gündeme gelirken, bu kez de bir elektrikli otomobil modelinde 8.500 TL taksit ile satış fırsatını duyurarak gündeme geldi. Citroen tarafından paylaşılan bu kampanya birçok araç sahibi olmak isteyen vatandaş tarafından fırsat olarak değerlendiriliyor. İşte detaylar…

CİTROEN KAMPANYASI İLGİ ÇEKİYOR

99378.jpg

Citroen tarafından sunulan ucuz elektrikli otomobil modeli olan Ami, birçok otomobil tutkununun ilgisini çekmeye devam ediyor. Fiyatıyla ön planda olan Ami, çeşitli kampanyalar ile otomotiv piyasasında ilgiyle karşılaşabiliyor.

Citroen Ami, küçük bir görüntüye sahip. 2,41 m uzunluğa, 1,39 m genişliğe ve 1.52 m yüksekliğe sahip olan Ami, özellikle de şehir içi kullanım için ilgi görebiliyor. Elektrikli otomobiller arasında en ucuz fiyata sahip olan Ami, güncel listede 369.000 TL fiyatla duyuruldu. Ayrıca Citroen, çeşitli şartlar altında Ami modelini 8.500 TL taksit ile satışa sundu.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Citroen tarafından duyurulan Ami kampanyasında, 30 Eylül 2023 tarihine kadar tavsiye edilen 2023 model yılı satış fiyatı yayımlandı ve ilgili kampanyada, 24 ay vade ile 150 bin TL tutarındaki kredilerde 8.500 TL taksit imkanının geçerli olduğu belirtildi. Bu kampanyadan yararlananlar, aylık 8.500 TL taksit ile Citroen Ami sahibi olabilecek.