Nissan Qashqai, Juke, X-Trail… Araç alacaklara 125 bin TL takas desteği ve faizsiz 240 bin TL taşıt kredisi fırsatı duyuruldu!

Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere geri gelmeyecek kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Son olarak Nissan, 125 bin TL’ye kadar takas desteği ve yüzde 0 faizli kredi paketlerini duyurdu!
Nissan Qashqai, Juke, X-Trail… Araç alacaklara 125 bin TL takas desteği ve faizsiz 240 bin TL taşıt kredisi fırsatı duyuruldu!

Türkiye’de son yıllarda otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşların araç sahibi olma hayallerini büyük ölçüde ertelemesine neden oldu. Döviz kurundaki artış, yüksek vergi oranları ve otomotiv sektöründe yaşanan küresel sorunlar sıfır araç fiyatlarının hızlı artışının nedeni olarak görülüyor.

Ülkemizde de en çok tercih edilen markalardan olan Nissan ise avantajlı bir kredi ve takas kampanyasına imza attı. Sıfır km bir Nissan sahibi olmak isteyenler için yılın son fırsatlarından biri olabileceği aktarılıyor. Yüzde 0 faizli kredinin dışında isteyenlere takas desteği de sağlanacak.

SIFIR ARAÇ ALACAKLARI 125 BİN TL’YE KADAR TAKAS DESTEĞİ!

nuova-nissan-x-trail-2022.jpg

Japon otomobil devi Nissan, Eylül ayında da özel avantajlı sıfır araç kampanyalarına devam ediyor. Eylül ayına özel kampanyalar kapsamında sevilen Yeni Nissan Qashqai, Yeni Nissan X – Trail ve Juke modellerinde takas desteği ya da faizsiz krediler kullanılabilecek.

Takas desteği kapsamında Nissan Yeni Qashqai E – Power ve Nissan Qashqai modelleri için 125.000 TL takas desteği öngörülüyor. Yeni Nissan X – Trail E – Power, Yeni Nissan X – Trail ve Nissan Juke modellerinde ise 100 bin TL takas desteği sunulması hedeflenmektedir.

YÜZDE 0 FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ!

Nissan modellerinde ayrıca 12 aya kadar vade ve yüzde 0 faiz oranları ile taşıt kredisi kullandırılması da hedefleniyor. İlgili sıfır modeller için yapılacak satın alımlarda geçerli olmak üzere Nissan Juke modeli için 180 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi verilecek.

Nissan Qashqai modellerinde ise Tekna Design Pack Skypack paketi için 240 bin TL’ye kadar faizsiz olarak kredi kullanılabilecek. İster takas ister faizsiz kredi ile vatandaşların sıfır km bir Nissan sahibi olması desteklenecek. Eylül ayı boyunca avantajlı araç kampanyası devam edecek.