Vakıfbank 48 saatlik fırsatı duyurdu! 40 bin 250 TL teminatla araç satışı yapılacak hemen başvurun

Sıfır otomobiller ve ikinci el araç piyasasında fiyatlar zirveye ulaştı. Zirveyi gören otomobil fiyatları yükselişini sürdürürken piyasaya göre uygun fiyatlı satışları inceleyenlerin radarına da Vakıfbank Gayrimenkul'ün ilanları girdi.
Vakıfbank 48 saatlik fırsatı duyurdu! 40 bin 250 TL teminatla araç satışı yapılacak hemen başvurun

Türkiye'de konut, otomobil, döviz ve altın piyasasında rekor yükselişler kaydedildi. Ülkemizde hem yatırım araçları hem de taşınmazların fiyatları her gün yükselirken vatandaşlar da araştırmalarını sürdürüyor. Hem kira hem de de toplu taşıma derdinden kurtulmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken uygun fiyat araştırmalarına da devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan satışlar gündemin en popüler ilanları arasında yer alırken Vakıfbank Gayrimenkul de bu ilanları yayımlamaya devam ediyor.

Vakıfbank tarafından geliştirilerek vatandaşların konut ve araç ilanları için ilk ziyaret ettiği internet sitesi olan Vakıfbank Gayirmenkul, otomobil satışlarına devam ediyor. Vakıfbank tarafından otomobil satışları devam ederken ilanlar da merak ediliyor. Sıfır ve ikinci el araç piyasasında artan fiyatlar bütçeleri zorlarken vatandaşlar uygun fiyatlı alternatif satışlara yöneliyor. Vakıfbank tarafından vatandaşların ilgisine sunulan Vakıfbank Gayrimenkul üzerinden Renault markalı bir araç için ilan yayımlandı.

Vakıfbank Gayrimenkul satılık araç ilanları yayımlanmaya devam ederken sitede Renault Megane modeli için güncel bir ilan paylaşıldı. Başlangıç fiyatı ile araç sahibi olmak isteyenlerin radarına giren Vakıfbank Gayrimenkul'deki Renault satışında detaylar merak edildi.

screenshot-8.jpg

Piyasaya göre daha uygun fiyatlarla müşteriye sunulan Renault Megane modelinin fiyatı ve model detayları da merak konusu oldu. Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde yer alan ilanda detaylara yer verilirken satışların da teklif usulü ile yapılacağı bildirildi. Tekliflerin 14 Eylül 2023 tarihinde saat 16.02'de sona ereceği duyuruldu.

screenshot-13.jpg

VAKIFBANK GAYİRİMENKUL ARAÇ SATIYOR

Vakıfbank tarafından geliştirilen Vakıfbank Gayrimenkul, birbirinden farklı marka ve model aracı uygun fiyatlarla ilanlara konu ederken satışların teklif usulü ile yapılacağı açıklandı. Bununla birlikte Renault'un Megane modeli 850 bin liralık fiyatı ile alıcıya sunuldu. Vakıfbank Gayrimenkul'ün internet sitesi üzerinden yapılan otomobil satışlarında 850 bin liralık başlangıç fiyatı ile 2018 model Renault Megane model araç, Vakıfbank Gayrimenkul'ün ilanında detaylandırıldı.

screenshot-12.jpg

2018 model Renault markalı Megane modeli 750 bin liralık başlangıç fiyatı ile teklife açılırken ilk teklifin verildiği, böylece fiyatın 850 liraya çıktığı açıklanırken teminat bedeli ve teklifin verilebileceği son tarih de açıklandı.

VAKIFBANK'TAN RENAULT MEGANE SATIŞI

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından açıklanan ilan detayları ise şu şekilde listelendi;

  • Model Detayı: Renault Megane Touch 1.5 DCI EDC 110 HP
  • Model Yılı: 2018
  • Yakıt Türü: Dizel
  • Şanzıman Türü: Otomatik
  • Kilometre: 144.795
  • Kasa Tipi: Sedan

screenshot-9.jpg

  • Motor Hacmi: 1301-1600 cc
  • Motor Gücü: 101-125 Hp
  • Renk: GRİ
  • Başlangıç Bedeli: 805 bin lira
  • Teminat Bedeli: 40 bin 250 lira
  • Minimum Artış: Bin TL

screenshot-14-001.jpg

Emlak365.com