80.000 TL'lik Dev Kredi Yapı Kredi'den! Kasım'a Kadar Ödeme Yapmayın

Yapı Kredi Bankası müşterilerine en yüksek limitle kredi sağlayan bankalardan bir tanesi. Bankanın sağladığı dev kredi paketinin detayları haberimizde.
80.000 TL'lik Dev Kredi Yapı Kredi'den! Kasım'a Kadar Ödeme Yapmayın

Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi sağlıyor. Banka yüksek limitli ve uzun vadeli ödeme planları ile kredi çekeceklere daha düşük maliyet hesabı çıkaran banka ayrıca isteyenlere 92 güne kadar erteleme imkanı sunuyor.

80.0000 TL'LİK İHTİYAÇ KREDİSİ

Nakit ihtiyacı olanlar için Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi limiti 200.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Müşterilerin aylık kazançları, ek teminat sunmaları yada bankanın talep ettiği diğer koşulların sağlanmasıyla şube üzerinden 200.000 TL limitle ihtiyaç kredisi kullanılabilir. Banka tarafından sağlanan kredilerde geri ödeme sürecinde limite göre değişme olmaz. Ancak Yapı Kredi Bankası müşterilerine uzun vadeli ödeme planlarına daha düşük faiz uyguluyor.

YÜKSEK VADELİ KREDİLERE DAHA DÜŞÜK FAİZ

Müşteriler Yapı Kredi Bankası'ndan 3.000 TL'den 200.000 TL'ye kadar kredi çekebilirler. Ancak Yapı Kredi Ağustos ayı faiz oranlarına göre banka 3 ayrı seçenek sunuyor. Kısa vadeli ödeme planlarına en yüksek faizi uygulayan banka 36 sınırında en düşük faiz oranını uyguluyor.

* 12 ay vadeli Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1.79

* 24 ay vadeli Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1.74

* 36 ay vadeli Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1.71

YÜKSEK LİMİTLE KREDİ KULLANABİLMEK İÇİN

Banka müşterilerinin talep ettiği yüksek limitlere talep ettiği şartların sağlanması durumunda nakit desteği sağlıyor. İlk koşul kredi başvurusunda bulunacak olan kişinin kredi puan görünümü. Yüksek limitli kredilerde müşterilerin kredi risk seviyesinin çok düşük olması ve en güvenilir kategoride yer alması gerekiyor. Ayrıca talep edilen kredi tutarı için müşterilerin aylık gelirlerinin kredi taksit hesabına uygun olması istenir.

ŞİMDİ KULLANIN KASIM'DA ÖDEMEYE BAŞLAYIN

Yapı Kredi Bankası esnek ödeme seçenekleri sunan bankalardan birisi. Banka müşterilerinin kazançlarına göre kişisel bir ödeme planının yanında erteleme olanağı da sağlıyor. Ağustos ayında kredi başvurusunda bulunup onay alan bir müşteri ilk taksitini 92 gün sonunda ödeyebilir. 3 aylık ödeme erteleme planıyla Ağustos'ta kredi kullanacak olan bir müşteri