Trendyol 4 bankayla anlaştı, ihtiyaç kredisi veriyor! Aylık 0,98 faizle kredi muslukları açıldı!

Türkiye’nin en büyük e-alışveriş platformlarından Trendyol tarafından müşterilere yeni bir hizmet sunulmaya başlandı. Bu yeni hizmetle müşteriler Trendyol üzerinden kredi kullanabiliyorlar.

Türkiye’de ihtiyaç kredileri çeşitlenmeye devam ediyor. Buna göre alışveriş siteleri üzerinden müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırılmaya başlandı. Trendyol bazı bankalar ile anlaşma sağlayarak müşterilerin uygun faizlerle ihtiyaç kredisi çekmelerine aracılık ediyor. Müşterileri için Trendyol markasını kullanan dev firma ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere farklı bir model sunuyor.

TRENDYOL MÜŞTERİLERE BİLDİRİM GÖNDERDİ!

Trendyol tarafından müşterilere bugün bir bildirim gönderildi. Bu bildirim ile beraber müşterilere ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri belirtildi. Bankalar ile işbirliği protokolü yapan Trendyol, müşterilerin alışverişte kullanabilecekleri bakiyeleri ihtiyaç kredisi ise temin etmelerini sağlıyor. Böylelikle finansman seçeneklerini arttıran Trendyol yeni uygulamayı müşterilerin kullanımına sundu.

4 BANKAYLA ANLAŞMA YAPILDI!

Trendyol’un ihtiyaç kredisi için 4 ayrı banka ile anlaşma yaptığı bildirildi. Buna göre QNB Finansbank, TEB, Akbank ve Yapı Kredi Bankası ile anlaşan firma müşterilerin bu bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilmeleri için bir anlamda referans oluyor. Her banka ayrı koşullarda ihtiyaç kredisi verirken müşteriler tercih ettikleri bankalardan ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. İşlemler ise Trendyol’un mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

TRENDYOL TEB 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Trendyol ile TEB işbirliği kapsamında müşterilere kullandırılan ihtiyaç kredisi için maliyet tablosu belli oldu. Buna göre TEB’den aylık yüzde 1,64 faizle ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. 12 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda müşteriler aylık 948 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplam ödeme ise 11.437 TL oluyor.

TRENDYOL QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Trendyol üzerinden QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda aylık 0,98 faizle karşılaşılıyor. 12 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya 898 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 10.833 TL oluyor.

TRENDYOL AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Trendyol’un anlaşma sağladığı bir diğer banka olan Akbank da müşterilere aylık yüzde 1,99 faizle ihtiyaç kredisi veriyor. 12 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlar aylık 974 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplam kredi maliyeti ise 11.744 TL olarak hesaplanıyor.

TRENDYOL YAPI KREDİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Trendyol aracılığı ile Yapı Kredi’den ihtiyaç kredisi kullananlara banka tarafından aylık yüzde 3.14 oranında faiz uygulanıyor. 12 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 1.060 TL oluyor. Toplam kredi maliyetinin ise 12.785 TL olduğu bildirildi.

Finans Haberleri