10 yaşa kadar 2. el araçlar için taşıt kredisi! Akbank düşük faizle 225 Bin TL veriyor!

Taşıt kredisi çekmek isteyenler ikinci el araçlar için genellikle uygun maliyetli kredi imkanı bulamıyorlar. Akbank 10 yaşa kadar tüm ikinci el araçlar için uygun faizli taşıt kredisi kampanyası açıkladı.
10 yaşa kadar 2. el araçlar için taşıt kredisi! Akbank düşük faizle 225 Bin TL veriyor!

İkinci el otomobil satın almak için finansman desteği arayanlara bekledikleri haberi Akbank verdi. Bankalar genellikle taşıt kredisinde ikinci el otomobilleri pek tercih etmiyorlar. Tercih edenler de 5 yaştan büyük ikinci el araçlar için taşıt kredisi imkanı sağlamıyor. Ancak Akbank’ın açıklanan son taşıt kredisi kampanyasına göre müşteriler hem ikinci el araçlar için düşük faizli kredi kullanabiliyorlar hem de 10 yaşa kadar ikinci el otomobiller için taşıt finansmanı alabiliyorlar.

10 YAŞA KADAR ARAÇLARA İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ

Akbank’ın açıklanan taşıt kredisi kampanyasına dair yapılan bilgilendirmeye göre müşteriler 10 yaşa kadar tüm ikinci el otomobiller için taşıt kredisi çekebiliyorlar. Bunun için özel bir hesaplama sistemi uygulanıyor. Akbank 144 ay sistemini devreye soktu. Bu sisteme göre ay hesabıyla otomobilin yaşı ile taşıt kredisi vadesi 144 ayı geçemiyor. 10 yaşında bir ikinci el araç için taşıt kredisi kullanılmak istendiğinde en fazla 24 ay vadeli olabiliyor. 8 yaşındaki bir ikinci el araç 48 ay vadeli taşıt kredisi ile satın alınabiliyor.

ARAÇ ÜZERİNE BANKA REHİN İŞLEMİ YAPIYOR!

Akbank taşıt kredisi kullanımında tüm bankalarda olduğu gibi kendisini güvence altına almak için satın alınan araç üzerinde rehin işlemi tesis ediyor. Bu işlem ile beraber kullanılan kredinin tüm borcu kapanana kadar Akbank’tan muvafakatname alınmaması durumunda otomobil kesinlikle satılamıyor. Kredi borcu kapandığında ise bu rehin işlemi otomatik olarak devre dışı kalıyor.

225 BİN TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

10 yaşa kadar 2. el araçlar için taşıt kredisi! Akbank düşük faizle 225 Bin TL veriyor!

Akbank'tan ikinci el taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilere uygun bir faiz oranı olan aylık yüzde 1,89 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay vadeli 225 Bin TL ikinci el taşıt kredisi kullanılması durumunda müşteriler bankaya her ay 9.349 TL kredi taksiti ödüyorlar. 3 yıl boyunca bu taksit ödemeleri her ay devam ederken herhangi gecikmeye düşülmemesi durumunda herhangi bir şekilde ek maliyetle karşılaşılmıyor.