12 Ay Vadeli Faizsiz Kredi! 35 Bin Liraya Kadar Sıfır Faizli Kredi Başvurusu İçin Son Başvuru Günü 31 Aralık

Faizsiz kredi çekmek isteyenlere beklenen müjdeli haber geldi. Araba markalarının yıl sonu kampanyaları ile Citroen müşterilerine sıfır faizli, 0.89 faiz oranı ile ve yüzde 0.99 faizli kredi müjdesi!
12 Ay Vadeli Faizsiz Kredi! 35 Bin Liraya Kadar Sıfır Faizli Kredi Başvurusu İçin Son Başvuru Günü 31 Aralık

Kredi çekmek isteyen kişiler yükselen faiz oranları nedeniyle mağdur olurken uygun koşulların sunulduğu fırsat kampanyaları da yakından takip ediliyor. Merkez Bankası tarafından yapılanr 400 baz puanlık faiz indirimleri bankalar tarafından henüz kredi paketlerine yansıtılmazken kamu bankaları ise sadece konut kredisi ve ticari kredi paketlerinde faiz indirimlerine gitmişti.

Araba almak isteyen vatandaşlarda hem yükselen araba fiyatları hem de kredi faiz oranları nedeniyle çifte mağduriyet yaşamıştı. Süreçte beklenen kredi kampanyası duyurusu geldi. 35 bin liraya kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi müjdesi gelirken, daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise 70 bin liraya kadar yüzde 0.89 faiz oranı ile araç kredisi desteği sağlanacak.

CİTROEN ARALIK 2021 KAMPANYASI! FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ GELDİ

Sıfır araba almak isteyen kişilere yönelik olarak kampanyasını duyuran Citroen Aralık ayına özel sıfır faizli kredi desteği sunacağını açıkladı. Citroen markası altında satılan çok sayıda modelde başlatılan kampanya kapsamında 35 bin liraya kadar sıfır faizli kredi desteği sağlanacağı ilan edildi. Citroen faizsiz araç kredisi desteğinin yanı sıra farklı kredi paketleri de kullanıma sunuldu.

12 Ay Vadeli Faizsiz Kredi! 35 Bin Liraya Kadar Sıfır Faizli Kredi Başvurusu İçin Son Başvuru Günü 31 Aralık

Citroen C3 modelinde 50 bin liraya kadar 12 ay vadeli yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi desteği sağlanırken Citroen Berlingo Kombi modelinde ise 35 bin liraya kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi kampanyası başlatıldı. Aynı model için daha yüksek tutarlı kred ihtiyacı olan kişiler için ise yine 12 ay vadeli olmak üzere 70 bin liraya kadar yüzde 0.89 faiz oranı ile taşıt kredisi verilecek.

Berlingo Van kredi kampanyası kapsamında sıfır faizli kredi limiti 40 bin liraya yükseltilirken Citroen Jumper 2021 model araçlarda ise sıfır faizli 55 bin TL kredi kullanma imkanı sunuldu. 18 ay vadeli kredi çekmek isteyenler için ise 80 bin liraya kadar yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi desteği sağlandı. Citroen Aralık ayı kampanyası için sunulan faizsiz kredi ve düşük faizli kredi destekleri için son başvuru tarihi 31 Aralık 2021 olarak ilan edilirken, bu tarihe kadar başvuru yapan kişiler kampanyalardaki cazip koşullar ile araba sahibi olabilecek.