120 Bin TL 2. el taşıt kredisi desteği! Akbank özel faizli kampanya açıkladı!

İkinci el otomobil satın almak için kredi arayanlara Akbank'tan iyi haber geldi. Akbank ikinci el araç alacaklar için 48 ay vadeli 120 Bin TL taşıt kredisi kampanyasını açıkladı.
120 Bin TL 2. el taşıt kredisi desteği! Akbank özel faizli kampanya açıkladı!

Otomobil satın almak isteyenler ikinci el araçları daha fazla tercih etmeye başladılar. Bu arabaları alabilmek için yeterli bütçeleri olmayanlar ise bankalardan taşıt kredisi kullanmak istiyorlar. Taşıt kredisi kampanyası ile dikkat çeken bankalar arasında yer alan Akbank da müşterilerinin karşısına özel bir kampanya ile çıktı. İkinci el araç satın alırken Akbank müşterileri bankalarından nakit desteği temin edebiliyorlar. 

AKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Akbank'ın açıkladığı taşıt kredisi kampanyası ile oldukça önemli avantajlar müşterilerin kullanımına sunuluyor. Bu avantajları kullananlar da otomobil alırken büyük zorluklarla karşılaşmıyorlar. Akbank'ın taşıt kredisi kampanyasında ikinci el otomobiller için çok özel bir bölüm bulunuyor. İkinci el araç alacaklar bu kredi imkanını değerlendirerek bir an önce araç sahibi oluyorlar. 

FAİZ AYLIK YÜZDE 1,89!

Bankalar genellikle ikinci el otomobiller için kullandırılan taşıt kredileri için müşterilerden yüksek faiz talep edebiliyorlar. Ancak Akbank bu konuda sıfır ve ikinci el ayrımını kaldırdı. Müşteriler ister sıfır kilometre araba almak için isterlerse de ikinci el araç almak için taşıt kredisi çeksinler aylık yüzde 1,89 faizle bu destek sağlanıyor. Özel bankalar içerisinde en avantajlı taşıt kredisi faiz oranlarından birisini açıklayan Akbank bu açıdan da müşterilere faiz maliyeti avantajı sağlıyor. 

TEMİNAT SATIN ALINAN ARAÇ

İkinci el otomobil almak için Akbank'tan taşıt kredisi çekecek olanlar ekstra teminat göstermek zorunluluğunda da kalmıyorlar. Müşterilerin satın alacakları ikinci el arabaya Akbank lehine rehin tesis işlemi yapılıyor. Kredi borcu bitene kadar müşteri bu aracı Akbank'tan haberiz satamıyor. Borç kapandığında ise rehin işlemi sona erdiriliyor. Bu yöntemle müşteriler ek teminat, kefil gibi sıkıntılı süreçlerle karşılaşmıyorlar. 

120 BİN TL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

120 Bin TL 2. el taşıt kredisi desteği! Akbank özel faizli kampanya açıkladı!

Akbank ikinci el otomobil satın alacak müşterilerine finansman desteğini aylık yüzde 1,89 faizle sağlıyor. 48 ay vadeli 120 Bin TL taşıt kredisi kullanan müşteriler bankaya her ay 4.206 TL kredi taksiti ödüyorlar. bu taksit tutarı 48 ay boyunca sabit kalırken müşteriler gecikmeye düşmemeleri halinde herhangi bir ek ödemeyle de karşılaşmıyorlar.