150 Bin TL 2. el taşıt kredisi için Ziraat Bankası yeni taksit hesaplaması yayınladı!

Ziraat Bankası tarafından ikinci el otomobil alımlarında vatandaşlara taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. Taşıt kredisi için Ziraat Bankası'nın koşulları nelerdir?
150 Bin TL 2. el taşıt kredisi için Ziraat Bankası yeni taksit hesaplaması yayınladı!

Türkiye'de otomobil satın almak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Yükselen fiyatlar araç satın almak isteyenleri oldukça sıkıntıya sokabiliyor. Araç fiyatları çıkarken vatandaşların alım güçleri de düşüyor. İlerleyen aylarda otomobil satın almanın çok daha güç olacağını düşünenler ise bir an önce araç alımı yapmayı planlıyorlar. Yalnız nakit sıkışıklığı ve bütçe yetersizliği buna engel oluyor. Bu durumda ise taşıt kredisi kampanyaları devreye giriyor. Bu kampanyalar üzerinden temin edilen taşıt finansmanları otomobil sahibi olmayı kolaylaştırabiliyor. İşte tan bu şekilde kullanılabilecek bir taşıt kredisi kampanyasını da Ziraat Bankası açıkladı.

ZİRAAT BANKASI UYGUN MALİYETLİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından uygun maliyetli taşıt kredisi kampanyası açıklandı. Bu kampanya kapsamında vatandaşlar aylık yüzde 1,59 faizle taşıt kredisi çekebiliyorlar. Böylece çok uygun bir maliyet ile taşıt kredisi temin ediliyor. Şu anda özel bankalarda böyle bir faiz oranı ile taşıt kredisi çekme olanağı bulunmuyor. Bundan dolayı da Ziraat Bankası'ndan taşıt kredisi çekmek oldukça avantajlı bulunuyor. 

5 YAŞA KADAR İKİNCİ EL ARAÇLARA TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası açıklanan kampanya ile ikinci el taşıt alımlarında kredi desteği sağlıyor. Bu kredi desteği tüm ikinci el otomobiller için geçerli olmuyor. Buna göre en fazla 5 yaşa kadar olan ikinci el otomobiller için taşıt kredisi veriliyor. 5 yaş üstündeki ikinci el araçlar ise kredi kapsamında değerlendirilmiyorlar. Bundan dolayı Ziraat Bankası'ndan taşıt kredisi çekilecekse 5 yaş ve altı otomobiller tercih edilmeli.

48 AYA KADAR VADE!

Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 48 aya kadar vade ile kredi çekebiliyorlar. Ancak onun da bazı sınırlamaları var. Bir ikinci el otomobilin kasko değeri 400 Bin TL altındaysa o araçlar için 48 ay vadeli taşıt kredisi çekilebilir. Eğer otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa azami vade süresi 36 aya düşebiliyor. 

150 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI!

150 Bin TL 2. el taşıt kredisi için Ziraat Bankası yeni taksit hesaplaması yayınladı!

Ziraat Bankası'na taşıt kredisi başvurusu yapanların kredileri aylık yüzde 1,59 faizle hesaplanıyor. 48 ay vadeli 150 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 4.877 TL kredi taksiti ödüyorlar.