15.000 TL emekli kampanyası! Vakıfbank'tan yeni fırsat açıklaması!

Vakıfbank emeklilere yönelik çok avantajlı bir kampanyanın startını verdi. Emeklilere hem maaş promosyonu ödemesi yapacak olan Vakıfbank hem de 10 Bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi kullandırarak toplamda 15.000 TL'ye varan tutarlarda para verecek.
15.000 TL emekli kampanyası! Vakıfbank'tan yeni fırsat açıklaması!

Emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısı karşısında bütçeleri rahatlatacak yolları araştırmaya devam ediyorlar. Yüksek enflasyondan dolayı artık emeklilerin gelirleri ile giderleri denkleşemiyor. Bu tahribatın giderilebilmesi için ise emekliler ek kaynak bulmak durumunda kalıyorlar. Emekli vatandaşlar için pek de fazla alternatif olmayınca emekli maaş promosyonları imdada yetişiyor. Vakıfbank da emeklilere yönelik kapsamlı bir emekli maaş promosyonu kampanyası başlattı. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası ile alakalı yapılan açıklamada iki aşamalı bir kampanya ön plana çıktı. Emekli maaşını Vakıfbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veren emekli müşteriler bu kampanyadan yararlanabiliyorlar. Bu konuda Vakıfbank'ın sunduğu tüm imkanlar emekliler tarafından kullanılabilir hale geliyor. 

VAKIFBANK'IN EMEKLİ PROMOSYON TARİFESİ!

Emekli maaş promosyonu ödemeleri ile alakalı son güncellemeyi de açıklayan Vakıfbank emekli müşterilere ne kadar ödeme yapılacağına dair de tarife duyurusu yaptı. Bu açıklanan tarifeye göre müşterilere maaşlarının tutarına göre emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Maaşları 3.500 TL'nin altında olanlara 3.000 TL, maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olduğu için bu düşük tutarlı ödemeler sadece dul ve yetim maaşı alanlara veriliyor. Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 5.000 TL maaş promosyonu veriliyor. Bir emekli Vakıfbank'tan maaş promosyonu olarak en fazla 5.000 TL ödeme alabiliyor. Bu tutar aynı zamanda SGK'nın belirlediği emekli maaş promosyonu asgari ödeme tutarıdır. 

10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ İLE TOPLAM 15 BİN TL ÖDEME!

Vakıfbank tarafından emeklilere düşük faizle ihtiyaç kredisi de veriliyor. Bu krediyi kullanıp kullanmamak tamamen müşteriye bırakılıyor. İsteyen müşteriler sadece maaş promosyonu alıyorlar ve ihtiyaç kredisini çekmiyorlar. İsteyen müşteriler ise hem maaş promosyonunu alıp hem de 10 Bin TL ihtiyaç kredisi çekip hesaplarına 15.000 TL para aktarılmasını sağlayabiliyorlar.