16 milyonluk nüfusa 6 BİN TL'LİK DESTEK ÖDEMESİ! 25 gün içinde başvuru yapanlar faydalanabilecek

Milyonların bir arada yaşadığı Türkiye'nin en kalabalık kentine dev destek müjdesi geldi. 6 Bin TL'lik nakdi ödeme desteğine ilişkin detaylar belli oldu.
16 milyonluk nüfusa 6 BİN TL'LİK DESTEK ÖDEMESİ! 25 gün içinde başvuru yapanlar faydalanabilecek

11 Eylül'de ilköğretim ve liselerin okula başlamasının ardından bir çok üniversitenin akademik kadrosu için de okulların açılışı Ekim ayının ilk haftasını işaret ediyor. Üniversitelilere ise destek söz İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog-3.jpg

16 milyonluk nüfusa 6 BİN TL'LİK DESTEK ÖDEMESİ! 25 gün içinde başvuru yapanlar faydalanabilecek- Türkiye'nin en kalabalık nüfusuna sahip İstanbul'da 15 Milyondan fazla insan bir arada yaşıyor. Ancak okulların açılması ile birlikte üniversite olarak İstanbul'a yerleşen öğrencilerle birlikte bu rakam daha da artarken Başkan İmamoğlu'ndan öğrencilere destek te gecikmedi.

İBB Başkanı İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca gence nakdi yardım sağlanacağını aktardı. İmamoğlu sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı:

İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği başvuruları başlıyor. 6 bin TL’lik eğitim desteğine İstanbul Senin uygulaması üzerinden başvurabilirsiniz; https://m.istanbulsenin.istanbul/gu

lkhjgf.jpg

Paylaşımın detaylarına bakıldığında ise son başvuru tarihi için 20 Ekim tarihi belirtildi. Bu anlamda dün başlayan destek kampanyası duyurusu kapsamında 25 gün boyunca başvurular alınmaya devam edecek. "İstanbul Senin Mobil Uygulaması" indirerek başvuru yapan üniversiteli gençler arasından maddi olanakları yetersiz dar gelirli ailelere mensup kişilere yardımların yapılacağının da altı çizildi. Başvurular bu kapsamda incelenerek sonuca bağlanacak.

Başkan İmamoğlu'nun eğitim destek kampanyası kapsamındaki bu sosyal yardım hamlesi milyonlarca İstanbullu öğrenciye umut olurken sonuçların açıklanması da merakla bekleniyor.