2. el otomobil alacaklara 225 Bin TL taşıt kredisi desteği! Halkbank düşük faizli kampanya açıkladı!

İkinci el otomobil alımlarında Halkbank tarafından müşterilere taşıt kredisi desteği sağlanıyor. Bu şekilde ikinci el araçlar oldukça uygun bir maliyet ile hiç beklemeye gerek kalmadan satın alınabiliyor.
2. el otomobil alacaklara 225 Bin TL taşıt kredisi desteği! Halkbank düşük faizli kampanya açıkladı!

İkinci el otomobil satın almak isteyenler don dönemlerde oldukça arttı. Sıfır kilometre araçların fiyatları ve stok sorunundan dolayı insanlar ikinci el piyasasına yöneldiler. Halkbank da bu kapsamda müşterilerine finansman desteği sağlama kararı alarak ikinci el taşıt kredisi kampanyasını devreye soktu. İkinci el otomobil satın alacak olanlar finansman eksikliklerini Halkbank'tan karşılayabilecekler. 

İKİNCİ EL ARAÇ DESTEĞİ HALKBANK'TA!

Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Banka bu kapsama giren otomobil alımlarında müşterilerin finansman sorunlarını oldukça uygun bir maliyetçe çözüyor. Düşük faiz ile taşıt kredisi veren Halkbank şimdiden çok sayıda müşteriyi araç sahibi yaptı. Bu kampanya ile otomobil alanlar ayda aya taksitler halinde otomobillerinin kalan borcunu hiç zorlanmadan ödeyebiliyorlar. 

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre ikinci el otomobil satın alırken kullandırılan taşıt kredisinde müşterilere aylık yüzde 1,61 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu faiz oranı ile kullanılan taşıt kredisi oldukça uygun bir maliyet ifade ediyor. Bankacılık piyasasında uygun faizli taşıt kredisinin nadir adreslerinden olan Halkbank bu şekilde müşterilerin otomobil sahibi olmalarına aracılık ediyor. 

Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi kampanyasının bir diğer ayrıcalığı ise taksit erteleme oluyor. Taksit erteleme imkanını krediyi çeken her müşteri kullanabiliyor. Buna göre müşteriler taşıt kredisi çekerek otomobillerini satın alıyorlar. Bu işlemin ardından hemen kredi ödemelerine başlamak gerekmiyor. İki ay taksitler ertelenerek bu ödemesiz geçen sürenin ardından kredi taksitleri ödenmeye başlanıyor. Tercih etmeyen müşteriler de bu 2 aylık erteleme sürecini kullanmayabiliyorlar. 

225 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

2. el otomobil alacaklara 225 Bin TL taşıt kredisi desteği! Halkbank düşük faizli kampanya açıkladı!

Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı yüzde 1,61 olarak açıklandı. Müşteriler ikinci el otomobil alırken 48 ay vadeli 225 Bin TL taşıt kredisi kullanmaları halinde bankaya her ay 7.354 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 352.995 TL oluyor. Bu kredi için ödenecek olan faiz maliyeti de 127.995 TL oluyor. Bu maliyet ana para hariç  4 yıllık tüm maliyeti kapsıyor. Bunun için kredi taksitleri gününde ödenmeli ve gecikmeye düşülmemelidir.