2021'in Son Fırsatı Başladı! Peugeot Faizsiz Kredi İle Sıfır Kilometre Araç Satıyor!

Yeni bir otomobil satın almak isterken avantajlı araba kampanyalarını araştıranlara Peugeot tarafından Aralık ayı boyunca önemli fırsatlar veriliyor. İşte Peugeot'un kaçmaz araba kampanyaları...
2021'in Son Fırsatı Başladı! Peugeot Faizsiz Kredi İle Sıfır Kilometre Araç Satıyor!

Otomobil satın almak isteyenler son günlerde kur farklarından dolayı yüksek fiyatlara maruz kalabiliyorlar. Bundan dolayı da araba kampanyaları çok daha fazla önem arz ediyor. Araba kampanyalarının fırsatlarını değerlendirenler avantajlı koşullarda sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyorlar. Otomobil firmaları ise sıfır kilometre araç satışlarını arttırabilmek için müşterilere oldukça cazip imkanlar sunabiliyorlar.

PEUGEOT ARABA KAMPANYALARI ARALIK 2021

Aralık ayı boyunca devam edecek olan araba kampanyalarını açıklayan firmaların başında Fransız devi Peugeot geliyor. Peugeot tarafından müşterilere Aralık ayı boyunca farklı avantajlar sunuluyor. Firmanın açıkladığı araba kampanyalarında en çok dikkat çeken detay müşterilere verilen faizsiz kredi desteği oldu. Ay sonuna kadar bazı model Peugeot araçları satın almak isteyen müşterilere firma tarafından belirli miktarlarda faizsiz kredi desteği verilecek.

FAİZSİZ KREDİ İLE SATILAN SIFIR KİLOMETRE PEUGEOT MARKA OTOMOBİLLER

Peugeot 208 Faizsiz Kredi Kampanyası: Müşteriler 12 ay vadeli, 23 Bin TL kredisi faizsiz olarak kullanabiliyorlar. Bu krediyi kullanan müşteriler vade süresince her ay 1.916 TL kredi taksiti ödüyorlar.

Peugeot 508 Faizsiz Kredi Kampanyası: Müşteriler 12 ay vadeli, 100 Bin TL krediyi faizsiz olarak çekebiliyorlar. Bu krediden yararlanan müşteriler vade süresince her ay 8.333 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.

Peugeot SUV 2008 Faizsiz Kredi Kampanyası: Müşteriler 12 ay vadeli 60 Bin TL krediyi faizsiz olarak çekebiliyorlar. Nu imkanı değerlendirerek kredi çeken müşteriler bankaya her ay 5.000 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.

Peugeot SUV 5008 Faizsiz Kredi Kampanyası: Müşterilere 12 ay vadeli 100 Bin TL kredi faizsiz olarak kullandırılıyor. Bu krediyi çekenler vade süresince her ay 8.333 TL kredi taksit ödemesi gerçekleştiriyorlar.

Peugeot Rifter Faizsiz Kredi Kampanyası: Müşterilere 15 ay vadeli 80 Bin TL kredi faizsiz olarak ve 12 ay vadeli şeklinde veriliyor. Bu kredi için müşteriler aylık 5.333 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.