250 TL ve üzeri benzin LGP otogaz motorin alanlara duyuruldu! Bunu yapana 75 TL indirim müjdesi

Yükselen akaryakıt fiyatları sürücüleri zor durumda bırakırken LPG otogaz, benzin ve motorin almak isteyenlere yeni fırsat duyuruldu. Ziraat Bankası bankkart kampanyası ile indirim müjdesi verildi.
250 TL ve üzeri benzin LGP otogaz motorin alanlara duyuruldu! Bunu yapana 75 TL indirim müjdesi

250 TL ve üzeri benzin LGP otogaz motorin alanlara duyuruldu! Bunu yapana 75 TL indirim müjdesi - Akaryakıt alışverişi yapmak isteyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile yeni fırsat sunuldu. 

Son dönemde dolar kurunda yaşanan yükseliş ile dalgalı seyir izleyen akaryakıt fiyatları araç sahiplerini zorlarken benzin, motorin ve LPG otogaz alışverişi yapmak isteyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında 31 Mart 2023 tarihine kadar 250 TL ve üzeri tutarda alım yapan kişilere 75 TL'lik indirim kazanma fırsatı sunuldu. 

AKARYAKIT HARCAMASI YAPMADAN ÖNCE BUNU YAPIN 75 TL İNDİRİM KAZANIN! 

Ziraat Bankası tarafından başlatılan Akaryakıt Harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira kampanyası ile 31 Mart 2023 tarihine kadar 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sunuldu. 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira yüklemesi yapılacağı ilan edildi. 

250 TL ve üzeri benzin LGP otogaz motorin alanlara duyuruldu! Bunu yapana 75 TL indirim müjdesi

AKARYAKIT HARCAMALARINA 75 TL PARA PUAN KAZANMA ŞARTLARI NELER?

Kampanya 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Bu şartları yerine getiren kişiler 75 TL'lik indirimi kazanmak için ilk olarak kampanyaya katılım sağlayacak. Ardından farklı günlerde 250 TL ve üzeri 4 kez alım yapan kişiler 75 liralık indirim hakkı elde etmiş olacak.