300 Bin TL Konut Kredisinin Akbank'ta Aylık Taksiti Kaç TL?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler Akbank'ın avantajlı konut kredisi kampanyası ile önemli imkanlar elde edebiliyorlar. Akbank konut kredisi kampanyasının şartları nelerdir?
300 Bin TL Konut Kredisinin Akbank'ta Aylık Taksiti Kaç TL?

Akbank'tan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı son kredi kampanyası ile oldukça arttı. Düşük faizli konut kredisi veren bankalar arasında yer alan Akbank uygun maliyetler ile müşterilerinin ev sahibi olmalarına imkan sağlıyor. Bundan dolayı da Akbank konut kredisi kampanyasının koşulları oldukça merak ediliyor. Akbank konut kredisai kampanyasının şartları nelerdir?

AKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akbank'tan konut kredisi kampanyası kapsamında kredi kullanan müşteriler ev satın alırken bütçe planlamalarını kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Müşteriler yıllar geçtikçe gelirleri artarken taksitleri sabit kaldığı için ödemelerini kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Sabit faizli ve sabit taksitli olan bu konut kredisini kullanarak ev sahibi olmak oldukça kolay bir seçenek oluyor. Piyasa faizleri değişse de Akbank'tan konut kredisi kullanan müşteriler bu faiz değişiminden etkilenmezler.

AKBANK'TAN NE KADAR KONUT KREDİSİ KULLANILABİLİR?

Akbank'tanj konut kredisi kullanmak isteyenler ne kadar konut kredisi çekebileceklerini merak ediyorlar. Bu konuda Akbank'ın uyguladığı bir sistem bulunuyor. Konut krerdisi çekilmek istenen ev için ekspertiz raporu hazırlanıyor. Bu raporda bahsi geçen ev için bir ekspertiz değeri belirleniyor. Ekspertiz değeri 500 Bin TL ve altında olan konutlar için yüzde 90 oranında, ekspertiz değeri 500 Bin TL'Nin üzerinde olan konutlar için ise yüzde 80 oranında konut kredisi verilebiliyor.

AKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Akbank'tan konut kredisi kullanan müşterilere banka tarafından uygulanan faiz oranı merak ediliyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre konut kredisi aylık faizi yüzde 1,39 olarak duyuruldu. Bu konut kredisi faizi özel bankalara kıyasla oldukça cazio oluyor. Kamu bankalarının indirimli konut kredisi kampanyalarının aylık faizi ise yüzde 1,29 olarak uygulanıyor. Bunlar dışında en düşük maliyetli konut kredisi veren bankalardan birisi de Akbank oldu.

300 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

300 Bin TL Konut Kredisinin Akbank'ta Aylık Taksiti Kaç TL?

Akbank'tan konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler maliyet hesaplamalarını merak ediyorlar. 120 ay vadeli 300 Bin TL konut kredisi kullanan müşteriler aylık yüzde 1,39 faizle hesaplama yapıldığında taksitleri 5.153 TL oluyor. Bu konut kredisini kullanan müşteriler 120 ay boyunda sabit olarak taksit ödemelerine devam ediyorlar.