32'li tuvalet kağıdında süper indirim! Migros'tan stok yaptıracak indirim

Tuvalet kağıdı fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar tasarruflu alışveriş için indirimleri yakından takip etmeye devam ediyor. Migros Marketler de 32'li tuvalet kağıdından kaçırılmayacak fırsatı duyurdu.
32'li tuvalet kağıdında süper indirim! Migros'tan stok yaptıracak indirim

Zincir marketler indirimlerini müşterileri için sunarken yeni duyurular yapmaya devam ediyor. Kampanyalarını her hafta yenilemeye devam eden Migros Marketler de müşterileri için indirimlerini sürdürüyor.

Ülkemizde market fiyatlarının artması nedeniyle vatandaşlar indirim takiplerini devam ettirirken son dönemde aldığı zamlarla gündemde olan tuvalet kağıdında stok yaptıracak indirim duyuruldu. Migros'tan tuvalet kağıdına indirim açıklaması geldi. 'Bu fırsat kaçmaz' indirimleri ile müşterisinin dikkatini çeken Migros, yüzde 8 indirimli fiyatıyla tuvalet kağıdı satışını başlattı.

MİGROS'TA İNDİRİMLİ TUVALET KAĞIDI FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Uygun fiyatlı market zincirlerinin indirim ve kampanya günleri yakından takip edilirken vatandaşlar özellikle de hijyen ürünlerindeki kampanyaları kaçırmamak için yakından takip etmeye devam ediyor. Tuvaalet kağıdı kampanyası ile vatandaşlar uygun fiyattan alım yapmaya çalışırken 32'li tuvalet kağıdı Migros'ta indirime girdi.

32li-tuvalet-kagidinda-super-indirim-migrostan-stok-yaptiracak-indiri.jpg

Migros Marketler, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyaya ilişkin detayları müşterilerine açıkladı. Migros Market, kampanya detaylarını müşterilerine sunarken 32'li tuvalet kağıdında yüzde 8 oranında indirim yapıldığını belirtti.

ekran-goruntusu-2023-11-23-220328.png

Migros Marketlerde Viva markalı 32'li tuvalet kağıdının 152 lira yerine 139 lira 90 kuruşa satılacak. İndirimli tuvalet kağıdı satışından faydalanmak için Migros Market şubelerini ve internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Emlak365.com