37.500 TL indirim, sadece iki gün geçerli! Hyundai 381.500 TL fiyat açıkladı!

Sıfır kilometre otomobil satın alacaklar için Hyundai kampanyalı fiyatları açıkladı. Müşterilere özel bir indirim yapan Hyundai 381.500 TL'lik fiyat açıkladı. Hyundai son iki günü kalan fırsat için açıklama yayınladı.
37.500 TL indirim, sadece iki gün geçerli! Hyundai 381.500 TL fiyat açıkladı!

Sıfır kilometre otomobiller yüksek fiyatlarından dolayı pek tercih edilmiyorlar. Çok sayıda kişi sıfır araba almak istese de yüksek fiyatlar bunu engelleyebiliyor. Ancak bazı firmalar yine de çok özel sıfır araba kampanyaları açıklayabiliyorlar. Bu firmalardan birisi de Hyundai oldu. Hyundai tarafından müşterilere 381.500 TL’lik kampanya açıklandı.

HYUNDAİ İNDİRİM KAMPANYASI BELLİ OLDU!

Hyundai firması Türkiye’de en uygun fiyatla sıfır otomobil satan firmalar arasında yer alıyor. Firmanın Türkiye’de fabrikasının olması ve burada üretim yapmasından dolayı ek gümrük maliyetlerinin olmaması uygun fiyatta büyük bir destek sağlıyor. Bu imkanı iyi değerlendiren firma oldukça cazip kampanyalarla müşterilerin karşısına çıkabiliyor.

Hyundai son olarak Hyundai i10 için özel bir kampanya açıkladı. Hyundai stoklarında bulunan 2022 model son araçları uygun fiyatla satışa çıkardı. Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style benzin AMT için açıklanan kampanyaya göre müşterilere bu araç 381.500 TL’ye satılacak. Yüksek donanım seçeneklerinden olan bu aracın 2023 modelinin fiyatı ise 419.000 TL olarak açıklandı. Müşteriler sadece 2022 modelini tercih ederek 37.500 TL’lik indirim elde etmiş oluyorlar. Bu indirim tutarı ile hem iyi bir otomobil sahibi olunuyor hem de ciddi bir tasarruf sağlanıyor.

Hyundai i10 için açıklanan kampanyalı fiyat ile alakalı olarak firma bir hatırlatmada bulundu. Bu kampanyalı fiyat uzun süre müşterilere sunulmayacak. Şubat ayı sona erer ermez kampanya sona erecek. Ayrıca stoklardaki otomobillerle sınırlı olan kampanyalı fiyattan sadece acele eden müşteriler yararlanabilecekler. Pazartesi ve Salı günleri bu kampanyalı fiyattan Hyundai i10 satın alınabilecek ama Çarşamba günü bu kampanya sona ermiş olacak. O zaman hem fiyat yükselecek hem de 2022 model araçların satışları son bulabilecek.