4 Bin TL taksitle 75 Bin TL! QNB Finansbank'tan kazandıran ihtiyaç kredisi!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bankaların kredi maliyetlerini araştırırken QNB Finansbank düşük faizle 75 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi maliyet tablosu yayınlandı.
4 Bin TL taksitle 75 Bin TL! QNB Finansbank'tan kazandıran ihtiyaç kredisi!

Türkiye’de nakit sorunu yaşayanların sayısı oldukça fazlalaştı. Buna dair çözüm arayışına girenler ise bankaların ihtiyaç kredisi imkanlarından yararlanmak istiyorlar. Yalnız kredi faizlerinin yüksekliğinden dolayı bu hiç de kolay olmuyor. Finansal sorun yaşayanlar yüksek kredi maliyetleri ile bütçelerinde büyük bir darbe indirilmesini istemiyorlar. Bunun için de düşük faizli ihtiyaç kredileri araştırılıyor. QNB Finansbank tarafından oldukça cazip bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı.

QNB FİNANSBANK’TAN KAZANDIRAN İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi çekilmesi durumunda vatandaşlar son dönemlerde yüksek faizler altında eziliyorlar. Ancak QNB Finansbank düşük faizli bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. Buna göre aylık yüzde 1,69 faizle ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Hatta kredi limitini düşük tutarak bu faizi aylık yüzde 1,39’a kadar düşürmek bile mümkün olabiliyor. Detayları ise QNB Finansbank kredi kampanyası açıklaması ile duyurdu.

QNB Finansbank’tan 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinin 24 ay vade kullanılması durumunda müşterilere aylık yüzde 1,39 faiz uygulanıyor. Ancak kredi tutarı 75 Bin TL’ye çıkınca aylık kredi faizi yüzde 1,69 oluyor. Burada tercih tamamen müşteriye bırakılıyor. Yüksek tutarlı krediye ihtiyacı olanlar maliyet farkını göze alarak yüksek limitli ihtiyaç kredisi talep ediyorlar.

75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

4 Bin TL taksitle 75 Bin TL! QNB Finansbank'tan kazandıran ihtiyaç kredisi!

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmaya karar verenlerin karşılaşacakları maliyetlere ilişkin banka tarafından hesaplama tablosu paylaşıldı. Buna göre 24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda bu kredinin maliyet hesaplaması aylık yüzde 1,69 oranında faiz ile yapılıyor. Yapılan hesaplamaya göre de aylık taksit tutarı 4.016 TL oluyor.

Vade sonuna gelindiğinde toplamda bankaya 96.385 TL ödenmiş olması gerekiyor. Ancak bu hesaplamanın geçerli olabilmesi için kredi taksitlerinin ödeme günlerinde aksama olmaması gerekiyor. Gecikmeye düşünülmesi durumunda taksitlerin üzerine bir de gecikme faizi ekleniyor. Gecikme olmadan ödeme yapılması durumunda ise ödenecek toplam tutar bu rakamları asla geçmiyor.