6.894 TL taksitle sıfır otomobil! Halkbank’tan ayakları yerden kesen kampanya!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler taşıt kredisi kullanarak çok kolay imkanlarla bu araçları satın alabiliyorlar. Halkbank 6.894 TL taksitle sıfır kilometre otomobil sahibi olma imkanı veriyor.
6.894 TL taksitle sıfır otomobil! Halkbank’tan ayakları yerden kesen kampanya!

Türkiye’de otomobil sahibi olmayı düşünen ve bütçelerini oluşturmaya çalışan çok sayıda vatandaş bulunuyor. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarının yüksek olmasından dolayı araç satın almak isteyenler yüklü ödemeler yapmak durumunda kalıyorlar. Bu ödemeler taşıt kredisi kullanarak biraz olsun hafifleyebiliyor. Bu konuda da bazı tercihler ödenecek olan taksitleri oldukça düşük seviyelere çekebiliyor.

HALKBANK’TAN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası şu anda piyasanın en düşük faizli kampanyası olma özelliğine sahip. Müşteriler taşıt kredisini Halkbank’tan çekmeleri durumunda oldukça cazip imkanların sahibi olabiliyorlar. Kullanılan kredi için düşük maliyetlerle karşılaşan vatandaşlar geri ödemeleri de oldukça makul taksitlerle yapabiliyorlar. Bu da otomobil alımlarında vatandaşları teşvik ediyor.

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere verilen taşıt finansmanı destekleri için faiz maliyet araştırması yapılıyor. Halkbank aylık yüzde 1,59 faizle taşıt kredisi kullandırıyor. 48 aya kadar vade yapılabilen bu kredilerde aylık taksitler ise diğer bankalara kıyasla oldukça düşük miktarlarda olabiliyor. Halkbank bu krediye ilişkin maliyet hesaplamasını yayınlayarak kredi çekmek isteyen müşterileri bilgilendirdi.

HYUNDAİ i10 TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Şu anda sıfır kilometre otomobil piyasasının en ucuz arabalarından olan Hyundai i10 424.000 TL’ye satılıyor. Bu otomobili taşıt kredisi kullanarak satın almak isteyenler yüzde 50 oranında kredi kullanabiliyorlar. Yani 212.000 TL peşinat ödemesi yapan müşteriler 212.000 Bin TL de Halkbank’tan kredi çekebiliyorlar.

6.894 TL taksitle sıfır otomobil! Halkbank’tan ayakları yerden kesen kampanya!

Halkbank 48 ay vadeli 212.000 TL taşıt kredisi taksit hesaplama tablosunu açıkladı. Buna göre bu kredinin kullanılması durumunda kredi hesaplaması aylık yüzde 1,59 oranında faizle yapılıyor. Krediyi çeken müşteriler Halkbank’a 4 yıl boyunca her ay 6.894 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Çekilen bu kredinin toplam maliyeti ise 330.912 TL oluyor. Bu otomobil için kredinin maliyeti de dahil olmak üzere müşteriler toplamda 542.000 TL tutarında ödeme yapmak durumundalar.