7.500 TL taksitli taşıt kredisi! İş Bankası bu krediyi hemen onaylıyor!

Taşıt kredisi kullanarak otomobil satın almak isteyenlere İş Bankası tarafından sağlanan imkanlar merak ediliyor. İş Bankası aylık yüzde kaç faizle taşıt kredisi veriyor?
7.500 TL taksitli taşıt kredisi! İş Bankası bu krediyi hemen onaylıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin karşılaştıkları en büyük problem bütçe olabiliyor. Fiyatların yükselmesinden dolayı araç satın almak isteyenler finansman desteği alman durumunda kalabiliyorlar. Bir araba satın alabilmek için peşin parası yeterli gelmeyenler bankalardan kredi desteği alma yolunu tercih ediyorlar. Bankalar da bu kişilere taşıt kredisi veriyorlar ve karşılığında da belirli bir maliyet talep ediyorlar. Bu maliyetler bankadan bankaya değişirken son günlerde taşıt kredisi araştırmalarında İş Bankası çok daha fazla dikkat çekmeye başladı. 

İŞ BANKASI TAŞT KREDİSİNİ HANGİ ŞARTLARLA VERİYOR?

İş Bankası'ndan taşıt kredisi kullanacak olanların bazı koşullara uymaları gerekiyor. Bu koşulların bir kısmını İş Bankası belirlerken bir kısmı da tüm bankaların uymak zorunda oldukları BDDK kurallarından oluşuyor. 

İş Bankasının taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerden talep ettiği aylık faiz oranının yüzde 1,95 olduğu bildirildi. Bu faiz oranı ile taşıt kredisi kullanmak kısmen avantajlı olabiliyor. Daha düşük faizlerle kamu bankaları taşıt kredisi veriyor ama o bankalardan kredi onaylatmak son dönemlerde oldukça zor olduğu biliniyor. Özel bankalar içerisinde ise İş Bankası'nın faiz oranı şu anda bankacılık piyasasının en düşük taşıt kredisi faizlerinden birisi oluyor. 

İş Bankası'ndan taşıt kredisi çekmeye karar verenler vade ve limit sınırlamalarını da merak ediyorlar. Bu sınırlamalara BDDK karar verdiği için tüm bankalar uymak zorundalar. Buna göre 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobiller için en fazla yüzde 70 oranında kredi verilebilirken vade süresi de en fazla 48 ay olabiliyor. 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan otomobillere en fazla yüzde 50 oranında kredi verilebiliyor ve bu taşıt kredisinin maksimum vade süresi 36 ay oluyor. 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL değerindeki araçlar için yüzde 30 oranında kredi ve 24 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasındaki araçlar için de yüzde 20 oranında kredi ve 12 aya kadar vade uygulanabiliyor. 

48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

7.500 TL taksitli taşıt kredisi! İş Bankası bu krediyi hemen onaylıyor!

İş Bankası'ndan 48 ay vadeli taşıt kredisi kullanıldığında her ay 7.500 TL taksit ödenerek toplamda 210 Bin TL kredi çekilebiliyor. Bu kredinin aylık faiz oranı yüzde 1,95 olurken toplam maliyeti de 360 Bin TL olarak hesaplanıyor.