Acil nakit ihtiyaçlarına Akbank'tan kaçmaz kampanya! Ayda 1880 TL taksit ödeyerek hemen kredi çekebilirsiniz

Akbank Direkt Kredi kampanyasında nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Bugün başvurun ve düşük faiz oranlarıyla finansal özgürlüğünüzün tadını çıkarmaya başlayın.
Acil nakit ihtiyaçlarına Akbank'tan kaçmaz kampanya! Ayda 1880 TL taksit ödeyerek hemen kredi çekebilirsiniz

Türkiye'de yaşam maliyetinin yüksek olması, nüfusun nakit talebini giderek artırdı. Bu artışla birlikte finansal yardım arayan pek çok kişi faiz oranı yüksek bankalara yöneliyor. Ancak Akbank, müşterileri için hazırladığı uygun faiz oranlarına sahip ve esnek geri ödeme imkanı bulunan kredi kampanyası sunarak bu sorunu çözüyor.

Merkez bankalarının faiz oranlarını hızla artırmasıyla tüketici kredisi faizleri yükseldi. Ancak Akbank doğrudan finansman çerçevesinde müşterilerine uygun faiz oranına sahip kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Ayrıca 30 Eylül'e kadar 15.000 TL'ye kadar faizsiz ön ödeme gibi promosyonlar da dikkat çekiyor.

Ayda 1.878 TL Taksitle Direkt Kredi Seçeneği!

Akbank'ın hazırladığı Direkt Kredi kampanyası kampsamında müşterilere üşük taksitlerle ödeme kolaylığı sunuluyor. 30.000 TL tutarında olan ve 36 ay vadeli doğrudan krediye aylık 1.878 TL gibi taksit ödeyebiliyorsunuz.

Acil nakit ihtiyaçlarına Akbank'tan kaçmaz kampanya

Bu kadar düşük faiz oranlarıyla vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor. Kredi tutarı ne kadar büyük olursa, taksit faiz oranı da o kadar yüksek olur ancak yine de cazip bir faiz oranıyla sunulmaktadır.

Akbank ihtiyaç kredisine yeni fırsat 50.000TL!

Akbank, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredilerinde de uygun aylık taksit faiz oranları sunuyor. Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan örnek hesaplayıcıya göre kredi %4,06 faiz oranıyla sunuluyor. Akbank'tan 50.000 TL doğrudan kredi için 24 ay boyunca aylık 3.722 TL taksit tahsil edilecek.

70.000 TL ihtiyaç kredisine 24 ay vade ile aylık 5.211 TL taksit ödeyebilirsiniz. Dijital kanallardan başvuru yapabilir, Akbank'ın hazırladığı avantajlı ihtiyaç kredi seçeneklerine sahip kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Size en uygun olan kredi faiz oranını belirledikten sonra internet üzerinden ya da Akbank mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.