Acil Para Arayanlar Dikkat! ING Bank 12 Ay Taksitle Faizsiz Peşin Fiyatına 3 Bin TL Kredi Veriyor

Faizsiz kredi veren bankalar arasına ING Bank'ta katıldı. ING Alışverişçi kredi kampanyası ile faizsiz 12 ay taksitle 3000 TL ihtiyaç kredisi veriyor!
Acil Para Arayanlar Dikkat! ING Bank 12 Ay Taksitle Faizsiz Peşin Fiyatına 3 Bin TL Kredi Veriyor

Bankalar arasında yaşanan yüksek rekabet ile beraber kredi çekmek isteyen kişilere çok daha cazip koşullar sunuldu. Özellikle de faizsiz kredi veren bankalar yoğun talep görürken bazı bankalar özel koşullar altında müşterilerine sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuyorlar. Bu bankalardan biri de ING Bank olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank farklı koşullar altında çeşitli kredi seçenekleri sunarken ING Bank Alışverişçi Kredisi paketinde sıfır faizli kredi kullanma fırsatı sunuldu. Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ile ününe ün katan Ezgi Mola'nın yer aldığı reklam kampanyaları ile dikkat çeken ING Bank acil para arayan müşterilerine farklı bir kredi seçeneği sundu.

ING BANK ALIŞVERİŞÇİ KREDİSİ NEDİR, KİMLER SIFIR FAİZLİ, FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Farklı ihtiyaçlara yönelik farklı kredi çözümleri sunan ING Bank ile Türkiye'nin en büyük perakende teknoloji şirketleri arasında yer alan Teknosa arasında imzalanan anlaşma ile sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuldu. ING Bank tarafından duyurulan kredi kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişler için isteyenlere uzun vadeli düşük faizli, isteyen kişilere ise 3 bin liraya kadar 12 ay vadeli olmak üzere faizsiz kredi kullanma imkanı sunuldu.

Acil Para Arayanlar Dikkat! ING Bank 12 Ay Taksitle Faizsiz Peşin Fiyatına 3 Bin TL Kredi Veriyor

ING BANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Sıfır faizli kredi desteğindne yararlanmak isteyen kişilere farklı tutarlar ve vadeler için seçenekler sunulurken yine isteyen kişilere daha yüsek tutarlı ve 36 ay vadeli kredi desteği de düşük faiz oranları ile sunuldu.

ING müşterisi olmayan kişilerin dahi kolaylıkla kullanabileceği kredi başvurusu için Teknosa internet sitesi üzerinden yapılan alışverişin ardından sepette ödeme bölümünde ING alışverişçi kredisi butonuna basılması yeterli oluyor. Burada açılan ekranda ING Bank ihtiyaç kredisi başvuru formu üzerinden istenilen bilgileri dolduran kişiler kredi başvurusu işlemini tamamlıyorlar.

Kredi onayı alan kişilerin sepet tutarı Teknosa hesaplarına havale edilirken satın aldıkları ürün kargoya veriliyor. Turuncu ekstları olan kişilere yüzde 1,89 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi desteği sağlanırken peşin fiyatına taksitli kredi kampanyası ile sıfır faizli ihtiyaç kredisi desteği sağlanıyor. 5 bin lira kredi 3 ay taksitle faizsiz olarak verilirken 3 bin lira kredi desteği ise sıfır faizli olarak 12 ay taksitle veriliyor.