AK Parti'den son dakika EYT erken seçim ve YKS TYT AYT sınav tarihi açıklaması!

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen AK Parti sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçim olacak mı, ÖSYM üniversiteye giriş sınavı YKS sınav tarihi değişecek mi belli oldu.
AK Parti'den son dakika EYT erken seçim ve YKS TYT AYT sınav tarihi açıklaması!

Bugün gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısı sonrasında beklenen açıklamayı her zaman olduğu gibi AK Parti sözcüsü Ömer Çelik yaptı. Çelik toplantıda yapılan görüşmeler hakkında bilgi verirken aynı zamanda hem dış hem de iç politika hakkında bilgilendirmede bulundu. 

ÖSYM tarafından bugün açıklanan üniversiteye giriş sınavı YKS sınav tarihi hakkında gelen soru üzerine erken seçim ve 2023 seçim tarihi hakkında da değerlendirmede bulunan Çelik gündemi değerlendirdi. EYT müjdesi bekleyen kişileri ilgilendiren açıklama da geldi. İşte o kritik açıklamadan öne çıkan önemli satır başları! 

EYT YASASI BUGÜN SON DAKİKA! EYT'DE SON DURUM NE, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası hakkında gelen soruyu da yanıtlayan Ömer Çelik milyonlarca kişiyi etkileyecek yasal düzenleme hakkında bilgilendirmede bulundu. Çelik yaptığı açıklamasında "EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak. Son aşamayı geçtikten sonra meclis takvimi ile ilgili bilgi verebilirim. Acil gündemlerden bir tanesi, hemen hemen tamamlanmak üzere. Bugünkü sunum, bölgesel ve küresel gelişmelerin değerlendirilmesi ve terörle mücadele gündemimizdi" diyerek düzenlemenin hemen hemen tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 

AK Parti'den son dakika EYT erken seçim ve YKS TYT AYT sınav tarihi açıklaması!

2023 YKS SINAV TARİHİ DEĞİŞECEK Mİ, ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVI TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK Mİ OLACAK, TÜRİYE ERKEN SEÇİME Mİ GİDECEK?

ÖSYM tarafından bugün yapılan açıklama ile 2023 YKS takvimi ve sınav tarihleri açıklanırken seçim ve sınav tarihinin çakışması üzerine Çelik "Prensip olarak seçim takvimi ile sınav takvimi üst üste gelmez. Sevgili öğrencilerimizin hiçbir sınavı tabi ki seçim takvimine denk getirmeyiz. ÖSYM bununla ilgili çalışma yapıyor. gerekli açıklamayı yaparlar" diyerek seçimin tarihinde yapılacağını, sınavın tarihinin değişeceğini dile getirdi.