Akaryakıtta katmerli indirim! Açıklama yapıldı, yeni fiyatlar belli oldu!

Akaryakıt fiyatlarında hareketlilik yaşanmaya devam ediliyor. Dün gece yarısı yapılacağı söylenen motorin indirimi iptal edilirken motorine daha yüksek tutarlı indirimin bu gece yarısı yapılacağı açıklandı.
Akaryakıtta katmerli indirim! Açıklama yapıldı, yeni fiyatlar belli oldu!

Akaryakıt fiyatlarında indirim haberinin ardı arkası kesilmiyor. Son dönemlerde sürekli indirim ile gündem olan akaryakıt fiyatları yine bir indirim haberi ile gündem oldu. Motorine bu gece yarısından itibaren dev bir indirim yapılacağı bildirilirken yapılacak indirimin miktarı akaryakıt sektörü kaynakları tarafından açıklandı.

İNDİRİM İPTAL EDİLDİ!

Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından dün yapılan bir açıklamaya göre motorinin litre fiyatında dün gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 58 kuruş indirim uygulanacaktı. Ancak bu indirim iptal edilerek devreye sokulmadı. Bu indirim iptalinin nedenini de akaryakıt sektörü kaynakları açıkladılar. Bu gece yarısında daha yüksek tutarlı indirim yapabilmek için dün geceki indirim iptal edildi. Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren indirim uygulanacak.

MOTORİN İNDİRİMİ NETLEŞTİ!

Motorin için bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim haberi de geldi. Yine akaryakıt sektörü kaynaklarından verilen bilgilere göre motorinin litre fiyatında 1,30 TL indirim uygulanacak. İndirimli fiyatlar pompa fiyatlarına bu gece yarısından itibaren yansıtılacak. Araç sahipleri bu gece yarısından sonra litre başına 1,30 TL daha ucuz motorin satın alabilecekler. Bu da 50 litrelik bir depoda yaklaşık 65 TL’lik bir indirim anlamına geliyor.

MOTORİN FİYATLARI KAÇ TL’YE DÜŞECEK?

Motorin fiyatlarının 1,30 TL’lik indirimin ardından kaç TL’ye düşeceği de merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları nakliye ve bayi karları gibi maliyetlerden dolayı ilden ile hatta ilçeden ilçeye değişebiliyor. Ortalama fiyatlara göre indirim yapılmasının ardından motorinin litre fiyatı İstanbul’da 18,40 TL’ye, Ankara’da, 18,75 TL’ye, İzmir’de 18,83 TL’ye düşecek. Mazot fiyatlarının gerilemesi sadece araç sahiplerini değil farklı maliyetlerle tüm vatandaşları da etkileyecek.