Akbank tarafından Ramazan kredisi açıklandı! Yüzde 0 faizle toplam 15 bin lira ihtiyaç kredisi

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank tarafından yeni Ramazan kredisi açıklandı.
Akbank tarafından Ramazan kredisi açıklandı! Yüzde 0 faizle toplam 15 bin lira ihtiyaç kredisi

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank tarafından yeni Ramazan kredisi açıklandı. Banka tarafından yapılan kampanya duyurularında 15 bin TL için yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine dair kampanya koşulları ve tüm detaylar da kesinleşmiş oldu.

Akbank tarafından yapılan kampanya duyurularına dair tüm detaylar ve koşullar da netleşti. Banka resmi internet sayfasından yapılan kampanyaya dair açıklamalar da, "Mobilden Akbanklı olanlara 15.000 TL’ye varan %0 faizli Taksitli Avans" ifadelerine yer verildi.

YÜZDE 0 FAİZLİ 15 BİN TL TAKSİTLİ AVANS

Akbank tarafından Ramazan kredisi açıklandı! Yüzde 0 faizle toplam 15 bin lira ihtiyaç kredisi

Akbank tarafından 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak 15 bin TL'lik yüzde 0 faizli taksitli avans duyuruldu. Banka yaptığı açıklamada kampanya koşullarını ve tüm detayları da paylaşıldı.

Akbank yüzde 0 faizli 15 bin TL taksitli avans kampanya koşulları:

  • Kampanyadan 1.04.2023 – 30.04.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
  • Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 22.05.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
  • 22.05.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.05.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.
  • Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
  • Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
  • Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 01.04.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Emlak365.com