Akbank'tan emekliye 12000 TL çalışana ise 7000 TL geri ödemesiz CHİP PARA! Hemen işlem yapan kazanıyor

Akbank tarafından daha önce görülmemiş fırsatlar içeren kampanya duyurusu geldi. Banka hem çalışanları hem de emeklileri güldürecek. Tek bir koşulu sağlayan herkese 12 Bin TL ile 7 Bin TL'lik ödemeler yapılıyor. İşte detaylar...
Akbank'tan emekliye 12000 TL çalışana ise 7000 TL geri ödemesiz CHİP PARA! Hemen işlem yapan kazanıyor

Milyarlarca liralık dev ekonomi bütçesi ile ülkemizin 81 ilinde hizmet veren ve tüm çalışanlar ile her kesimden emekliye ulaşan Akbank tarafından yeni fırsat ödemeleri SMS ile duyuruldu.

paradk-rdvb-cover-1.jpg

Akbank'tan emekliye 12000 TL çalışana ise 7000 TL geri ödemesiz CHİP PARA! Hemen işlem yapan kazanıyor- Akbank, banka kartı ya da kredi kartı bulunan ya da maaşını Akbank ile alan tüm müşterilerine SMS yolu ile ulaştı. Bankanın yaptığı açıklamalarda tek bir koşulu sağlayan tüm çalışan ve emeklilerin geri ödemesiz şekilde para alabileceği fırsatı içeriyor.

KAMPANYA BİTİMİNE SON 1 GÜN KALDI

Başvuru koşulları ve şartlarına bakıldığında kampanyanın bitimine son 1 gün kaldığı ve 30 Eylül Cumartesi gününe kadar geçerliliği olduğu vurgulandı. İşlem yapmak isteyen Akbanklıların emekli yakınlarını Akbank ile tanıştırmaları ve "davet et" kodu ile birlikte SGK emeklilerinin maaşlarını Akbank'tan almalarına vesile olmaları sonucunda 7000 TL'lik hem davet edene hem de emekliye 12 Bin TL'ye varan CHİP PARA imkanı sunuluyor.

whatsapp-image-2023-09-29-at-11-47-43.jpeg

AKBANK HEM SMS HEM DE SİTESİNDEN DUYURU YAPTI

SMS yolu ile tüm Akbanklı müşterilerine kampanyayı duyuran Akbank aynı zamanda web sitesinde kampanyanın detaylarına da yer verdi.

lskgsiei.jpg

Web sitesindeki açıklamaya göre, Akbanklılar davet kodu ile Akbanklı olan yakınlarından toplam 2.000TL chip-para, davet koduyla Akbanklı olup emekli maaşını Akbank’a taşıyan yakınlarından da 5.000 TL daha kazanarak toplamda 7.000 TL’ye varan chip para kazanabiliyor.

SMS'te yer alan bilgilerde de 7000 TL'ye ek olarak emekliye verilen 5000 TL ile 12 Bin TL'lik ödeme almak isteyenlerin davet kodunu onaylayarak 30 Eylül'ün son saatlerine kadar işlemi mobil üzerinden onaylamaları gerekiyor.

"Davet Et Kazan" kampanyası kapsamında hem emekli yakını hem de Akbanklı müşterilerin kazanması için işlem yapmalarına saatler kaldı. İşlem detaylarına ve ödeme koşullarına ilişkin detaylı bilgiye Akbank resmi web adresi üzerinden ya da Akbank Mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.