Akbank'tan ev almak isteyenlere %2.99 faizli kredi! 1 Milyon TL ve üstü ev almak isteyenler fırsatı kaçırmasın

Türkiye'nin dev bütçeli özel bankası Akbank'tan milyonları sevindirecek düşük faizli konut kredisi duyurusu geldi. Milyon liraların üstüne çıkan ev fiyatlarına can suyu olacak kredinin faiz oranı %2,99 olarak belirlendi.
Akbank'tan ev almak isteyenlere %2.99 faizli kredi! 1 Milyon TL ve üstü ev almak isteyenler fırsatı kaçırmasın

Türkiye'de yaşanan konut krizine umut olacak ve milyonların cebini sevindirecek açıklama geldi. Akbank resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile ev satın almak isteyenlere düşük faizli kredi sunacağını belirtti.

Akbank'tan ev almak isteyenlere %2.99 faizli kredi! 1 Milyon TL ve üstü ev almak isteyenler fırsatı kaçırmasın- Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde bir dairenin en düşük fiyatı ortalama 2 ile 3 Milyon TL'yi bulunca vatandaşlar ellerindeki birikmişleri değerlendirmek için düşük faizli kredilere yükleniyor. Bu anlamda Akbank harekete geçti.

Akbank resmi web sitesi üzerinden online olarak alınan başvurularda %2,99 faiz oranı ile kredisini açıkladı.

akk.jpg

AYLIK TAKSİT 9239 TL

Kredi tutarı ortalama olarak 300 Bin TL olarak belirlendi. 300 Bin TL'lik konut kredisinin ise toplam vadesi 120 ay olarak açıklandı. Hemen mobil ya da site üzerinden online başvuru yapan ve şartları sağlayan herkese aylık 9.239,30 TL'lik ödemeler ile toplam 300 Bin TL konut kredisi verilecek.konu.jpg

Başvuru yapmak isteyen vatandaşların Akbank mobil uygulaması üzerinden ya da resmi Akbank web adresi üzerinden işlem yapmaları gerekiyor. Detaylı bilgi ve ayrıntılara ise Akbank'ın müşteri hizmetleri aracılığı ile ulaşılabilecek.

KİMLER KREDİDEN FAYDALANABİLECEK?

%2,99 faiz oranı ile kredi almak isteyenlerin gelir durumu göz önünde tutulacak. Kredi genel oranları ve kredi limitleri banka tarafından yapılan incelemeler sonucunda vatandaşlara verilecek. Konut kredisi sigortalı olarak tüm vatandaşlara 120 ay yani 10 yıllık ödemeler halinde belirlendi.