Akbank’tan faizsiz 25 Bin TL kredi! Kampanya açıklandı, tek kuruş faiz yok!

Akbank yeni bir kredi kampanyası ile müşterilerin karşısına çıktı. Bu kampanyası kapsamında müşteriler toplamda 25.000 TL kredi kullanabilecekler. Bu kredi için ise müşterilerden herhangi bi,r maliyet talep edilmiyor.
Akbank’tan faizsiz 25 Bin TL kredi! Kampanya açıklandı, tek kuruş faiz yok!

Türkiye’de bankalardan kredi çekmek isteyenler yüksek faizlerden şikayet etseler de bazı bankalar dönem dönem büyük avantajlı kampanyalarını duyurarak müşterilere jest yapabiliyorlar. Bu bankalar arasına Akbank da girdi. Akbank tarafından yeni bir kampanya açıklaması yapılarak müşterilere faizsiz kredi olanakları sağlanacağı bildirildi.

AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİLER!

Akbank’ın yeni kredi kampanyasının koşulları belli oldu. Buna göre müşterilere iki ayrı imkan sunuluyor. Bunun ilki 10.000 TL ihtiyaç ihtiyaç kredisi oluyor. İkincisi ise 15.000 TL taksitli nakit avans olarak ilan edildi. Her ikisinde de müşterilere herhangi bir durumda faiz uygulanmıyor. Müşteriler toplamda 25.000 TL kredi kullanıyorlar ama kesinlikle faiz ile karşılaşmıyorlar.

Kampanyadan 9 Mart 2023 – 14 Nisan 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.
Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.
Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.
Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.
Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’leri aracılığı ile kullanılabilir.
Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.
Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.
Mobil’den Akbanklı olan müşteriler avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.

10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Akbank’tan faizsiz 25 Bin TL kredi! Kampanya açıklandı, tek kuruş faiz yok!

Akbank'tan 12 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bu krediyi faizsiz olarak çekiyorlar. 181 TL tutarında hayat sigortası masrafı çıkarken kredinin taksit tutarı 833 TL oluyor. Ancak hayat sigortası masrafını ödemek istemiyorum diyenler olursa o zaman hayat sigortası olmadan aylık yüzde 2 faizle aynı sigorta kullandırılabiliyor. 

15.000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI!

Akbank müşterileri sıfır faiz uygulanan bir diğer ürün olan taksitli nakit avanstan da yararlanabiliyorlar. Toplam 15.000 TL taksitli nakit avans çekilebiliyor. Bu nakit avans 6 aya kadar taksite bölünerek geri ödenebiliyor. Sadece bir seferliğine müşterilere faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı veriliyor.