Akıllı cep telefonu olanlara duyuruldu! Uygulamasını indirene o bankadan 15.000 TL faizsiz borç para

Bankaların kredi ve kredi kartı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bunlardan birini de Akbank açıkladı.
Akıllı cep telefonu olanlara duyuruldu! Uygulamasını indirene o bankadan 15.000 TL faizsiz borç para

Akıllı cep telefonu olanlara duyuruldu! Uygulamasını indirene o bankadan 15.000 TL faizsiz borç para - Nakit paraya ihtiyacı olanlara yönelik olarak Akbank yeni kampanyasını açıklarken akıllı cep telefonu olan kişilere faizsiz borç para gibi nakit avans çekme fırsatı sunuldu. 

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından yapılan açıklamada "Mobilden Akbanklı olanlara 15.000 TL’ye varan %0 faizli Taksitli Avans. Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 15.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan" diyerek sıfır faizle 15 bin TL borç para verileceği ilan edildi. 

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bayramda nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Akbank sıfır faizli taksitli nakit avans müjdesi verdi. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin cep telefonlarına Akbank mobil şube uygulamasını indirmeleri ve ardından ilk kez Akbank müşterisi olmaları yeterli olacak. 

Akıllı cep telefonu olanlara duyuruldu! Uygulamasını indirene o bankadan 15.000 TL faizsiz borç para

Kampanyadan 1.04.2023 – 30.04.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 22.05.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

22.05.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.05.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir. Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. 

Bu şartları yerine getiren kişiler Akbank müşterisi olmaları ve kart almaları durumunda faizsiz 15.000 TL taksitli nakit avans çekebilecekler.