Aktif Bank'tan Kredi Notu Düşüklere 5.000 TL Destek Kredisi Müjdesi! Şubeye Gitmeden Paranızı Hemen Alın

Kredi notu düşük olanlara kefilsiz, evraksız, şubeye gitmeden kredi çekmek isteyen kişilere N Kolay Kredi müjdesi geldi! 18 yaşından büyüklere ihtiyaç kredisi kampanyası ile 5 bin TL Kredi...
Aktif Bank'tan Kredi Notu Düşüklere 5.000 TL Destek Kredisi Müjdesi! Şubeye Gitmeden Paranızı Hemen Alın

En kolay kredi denince akla ilk gelen uygulamaların başında gelen Nkolaykredi, Aktif Bank’ın bankacılık sektörüne en büyük katkılarından biri olarak göze çarpmakta. Dijital bankacılık alanında yıllardır başarı ile hizmet sunan Aktif Bank, zaten esnek olan kredi şartlarını daha da esnetti. Artık kredi notu düşük de olsa 18 yaşından büyük herkese Aktif Bank’ta kredi var. Detayların devamı haberimizde.

Günde 8 TL Taksitle 5.000 TL Krediniz Aktif Bank’ta

Hazır Aktif Bank Nkolaykredi uygulaması ile çekeceğiniz 5.000 TL’lik krediyi 36 ay vade ile kullanmanız durumunda günlük taksit ödemeniz sadece ve sadece 8 TL olacak. Kulağa ne kadar da hoş geliyor değil mi? 36 ay vadeli 5.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık ödeme tutarı ise yalnızca 241,06 TL. Kredinizi daha kısa vadede kullanmak istiyorsanız 36 ay yerine 30 aylık ödeme seçeneğini de tercih edebilirsiniz.

Bu durumda krediniz 6 ay daha erken biterken aylık taksitiniz 266,7 TL kadar olur. Gelirinizi ve kredi taksitlerinizi düzenli ödeme ihtimalinizi de göz önüne alarak kredi vadesini daha da kısabilirsiniz. 5.000 TL kredi için aylık ödenecek taksit tutarını daha iyi görebilmeniz için size özel bir ödeme tablosu oluşturduk. Bu tabloda farklı ödeme vadeleri için oluşacak aylık taksit tutarlarını görebilirsiniz.

Aktif Bank'tan Kredi Notu Düşüklere 5.000 TL Destek Kredisi Müjdesi! Şubeye Gitmeden Paranızı Hemen Alın

Kredi notunuz ve geliriniz ilgili taksitleri karşılayacak durumdaysa 5.000 TL’nin üzerinde kredi talebinde de bulunabilirsiniz. 40.000 TL’ye kadar tüm talepler Nkolaykredi uygulaması ve web sitesi üzerinden gelir belgesiz ve şartsız olarak tahsis edilmekte.

5.000 TL’ye kadar olan kredilerde ise kredi notuna ve gelire bakılmıyor. Aktif bir gecikmeniz ya da icra/haciz kaydınız yoksa ve 18 yaşından büyükseniz Nkolaykredi web sitesinden ya da mobil uygulama üzerinden yapacağınız 5.000 TL’lik kredi başvurusunda olumlu sonuç alma olasılığınız %99 civarında.