Altın DÜŞTÜ! Elinde 1 gram altını olanı bile ilgilendiriyor

Ekonomi para piyasalarında hareketlilik sürmeye devam ediyor. Bugün gram altın, çeyrek altın dahil tüm altın fiyatları düşüşe geçti.
Altın DÜŞTÜ! Elinde 1 gram altını olanı bile ilgilendiriyor

Türkiye'de yaşanan dolar kuru hareketliliğinin etkileri en çok altın piyasasında etkisini sürdürüyor. Altındaki hareketlilik bugün aşağı yönlü seyretti. Elinde gram, çeyrek ya da yarım altından en az 1 tanesi bile bulunan herkesi ilgilendiriyor.

fiyatlarda-sinirli-dusus-gram-altin-ne-kadar-oldu.jpg

Altın DÜŞTÜ! Elinde 1 gram altını olanı bile ilgilendiriyor- Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TCMB'nin faiz artırma kararı sonrası ani yükselişe geçen dolar TL kuru bugün an itibari ile 27,25 TL seviyelerinde seyrediyor. Dolar TL'deki artış eğilimi altın fiyatlarında ters tepki gösterdi.

GRAM, ÇEYREK VE YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Bugün altının ons fiyatı dahil olmak üzere gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları da düşüşe geçti. An itibari ile altının ons fiyatının alış rakamı 1.913,65 TL olurken satış rakamı 1.913,90 TL'den işlem görüyor.

Gram altının bugünkü alış rakamı ise 1.675,27 TL olurken satış fiyatı 1.675,46 TL'ye düştü.

Çeyrek altının ise alış rakamı an itibari ile 2.680,44 TL, satış rakamı ise 2.739,38 TL olarak işlem görüyor. Son olarak ise Yarım altının anlık kuyumcu alış fiyatı resmi verilerine göre 5.344,95 TL olurken satış fiyatı 5.479,74 TL oldu.

Altındaki güncel fiyat listesindeki anlık değişiklikler bugün (26 Eylül Salı günü itibari ile) yapılan habere göre yukarıdaki gibi güncellenmiştir. Elinde 1 gram altını bulunan her bir kişiyi bile düşüş haberi etkilemektedir. Vatandaşlar en yakın kuyumcu şubeleri üzerinden alım ya da satış işlemlerini gerçekleştirebilirler.