Altın yatırımcıları aman dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyarıda bulundu

Altın yatırımcıları tarafından yakından takip edilen gram altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş yeni bir tahminde bulundu. Memiş o tarihte gram altın fiyatlarının 1550 TL'ye ulaşacağını söyledi.
Altın yatırımcıları aman dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyarıda bulundu

Altın yatırımcıları aman dikkat! İslam Memiş gram altın için tarih vererek uyarıda bulundu: Altın ve Para Piyasası uzmanı İslam Memiş'ten yeni gram altın tahmini geldi. Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği altın fiyatları için yeni tahminde bulunan Memiş gram altın için tarih vererek uyarıda bulundu. Gram altın için yeni tahminde bulunan Memiş altın yatırımcılarına yeni bir fırsat sunuyor. Altın yatırımcıları tarafından merak edilen konulardan biri de altın fiyatlarının ne zamana kadar yükselişe devam edeceği. Yükselişin devam edip etmeyeceği ile ilgili araştırmalar yapan vatandaşlar altınlarını ne zaman bozdurmaları gerektiği hakkında bilgi almak için altın ve para piyasaları uzmanlarından gelen açıklamaları yakından takip ediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altındaki yükseliş ile ilgili altın yatırımcılarına yeni bir yol fırsatı sunuyor. Buna göre Memiş altın fiyatları için tarih vererek uyarılarda bulundu. Altın alacaklar ve ellerinde altın bulunan vatandaşlar için altın fiyatlarının 2023 Haziran ayını işaret ederek yükselişe geçeceğini hatta rekor kıracağını açıkladı. 

Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüş yatırımcıları tedirgin etse de İslam Memiş bu düşüşün geçici olduğunu söyleyerek atın yatırımcılarının yüreğine su serpti. Bu düşüş sonrasında Haziran ayında rekor yükseliş yaşanacağını söyledi. 

1550 TL'Yİ GÖRECEK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarında Haziran ayında rekor yükseliş beklediğini söyledi. Bu tarihte gram altın fiyatlarının 1550 TL'yi göreceğini dile getirdi. Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşanan agresif hareketlerin kalıcı olmadığını söyleyen Memiş altın yatırımcıların yüreğine su serpti.