Araç alacaklara otomobilin 280 Bin TL'si Halkbank'tan! Her ay bu taksiti ödemek yeterli!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için bankaların sağladıkları taşıt kredisi imkanları merakla araştırılıyor. Şu anda en önemli taşıt kredisi kampanyalarından birisini uygulayan Halkbank sağlanan avantajın maliyetlerini duyurdu.
Araç alacaklara otomobilin 280 Bin TL'si Halkbank'tan! Her ay bu taksiti ödemek yeterli!

Türkiye'de otomobil satın almak isteyenlerin sayısı her dönem bir hayli fazla olmuştur. Bundan dolayı da her zaman çok aktif bir otomobil piyasası ile karşılaşılmaktadır. Bu aktif piyasa fiyatların zirve yaptığı süreçte dahi ciddi satışlar gerçekleştirip aylık bazda rekorlar kırıyor. Bu piyasanın ihtiyacı olan ise taşıt kredileri oluyor. Bankalar müşterilere sağladıkları taşıt kredisi imkanları ile otomobil sahibi olmayı kolaylaştırabiliyorlar. Ancak her banka avantajlı taşıt kredisi kampanyası düzenliyor gibi bir uygulama bulunmuyor. Bundan dolayı taşıt kredisi çekmek isteyenler çok kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra kredilerini kullanmak durumundalar. 

HALKNAMK'TAN EN AVANTAJLI KAMPANYA

Bankacılık piyasasında şu anda en avantajlı taşıt kredisi kampanyası Halkbank tarafından uygulanıyor. Diğer bankalarla karşılaştırmalar yapıldığında her açından kolay imkanları Halkbank veriyor. Öncelikle uygulanan aylık faizde Halkbank'tan daha düşük bir banka bulunmuyor. Halkbank aylık yüzde 1,59 faizle taşıt kredisi kullanırken diğer bankalar bu seviyeye yaklaşamıyorlar bile. Bundan dolayı bu bankanın taşıt kredisini kullanmak daha ucuz olduğu için direkt tercih sebebi oluyor. 

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasının bir avantajı da iki ay taksit erteleme imkanı verilmesi oluyor. Buna göre müşteriler taşıt kredisi kullanıyorlar ve otomobillerini satın alıyorlar. Hemen taşıt kredisi taksitleri ödenmeye başlanmıyor. Hayallerini süsleyen otomobilleri bin bir güçlükle satın alan müşteriler bu yeni otomobillerinin keyfini sürmeye başlıyorlar. İlk 2 ay Halkbank'a taşıt kredisi taksiti ödenmiyor. Bu iki aylık sürecin ardından taşıt kredisi taksitleri başlıyor. Bu tamamen müşteri tercihine bırakılıyor. Ödemesiz dönem kullanmak istemeyen müşteriler kredi taksitlerini ödemeye ilk aydan başlayabiliyorlar.

Halkbank'ın taşıt kredisi vade süresi de satın alınacak otomobilin proforma Fatura değeri / Kasko değeri; 400.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi 48 ay, 400.001 TL-800.000 TL arasındaki taşıtlar için 36 ay, 800.000-1.200.000TL arasındaki taşıtlar için 24 ay ve 1.200.000-2.000.000 TL olan taşıtlar için kredi vadesi 12 ay şeklinde uygulanıyor.

280.000 TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

Araç alacaklara otomobilin 280 Bin TL'si Halkbank'tan! Her ay bu taksiti ödemek yeterli!

Halkbank taşıt kredisi kampanyasında kredi maliyet tablosu da yayınlandı. 48 ay vadeli 280.000 TL taşıt kredisi aylık 9.105 TL taksitle kullanılabiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti de 437.054 TL oluyor.