Artan kredi kartı faizlerine Garanti Bankası dur dedi! Faizsiz 15 bin TL nakit avansı ile ilaç gibi kampanya

Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kart kampanyası ile birlikte toplamda 15 bin TL değerindeki nakit avansın faizsiz verileceği öğrenildi.
Artan kredi kartı faizlerine Garanti Bankası dur dedi! Faizsiz 15 bin TL nakit avansı ile ilaç gibi kampanya

Mobilden başvuru yapan kazanıyor! Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte müşterisi olan kişilere özel faizsiz tam 15 bin TL verileceği öğrenildi.

6 AY TAKSİT İLE FAİZSİZ 15 BİN TL NAKİT AVANS VERİLECEK!

Garanti Bankası tarafından son kart kampanyası ile birlikte şubeye gitmeden müşterisi olan kişiler için faizsiz 15 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Bu kapsamda yaptığı duyuruda "Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 15.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın! Üstelik 1.000 TL harcamaya 1.000 TL bonus fırsatı da sizi bekliyor!" ifadeleri ile online olarak yapılacak olan başvurular sonucunda kolay bir şekilde krediden yararlanılabileceği öğrenildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Banka'nın resmi internet adresi üzerinden yayımlanan bu kampanya hakkında merak edilenlerin artmasının ardından verilecek olan 15 bin TL değerindeki nakit avansın detayları şu şekilde verildi;

  • Kampanya 14 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.
  • Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.
  • Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanya kapsamında kredi kartı 14 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Ekim 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.
  • Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında maksimum 15.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 15.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

screenshot-56-001.png

Yapılan bu kampanya ile birlikte ek olarak 1.000 TL harcamaya 1.000 TL bonus fırsatının da elde edilebileceği yapılan duyuruda yer aldı.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti Bankası'nın müşterisi olan krediden faydalanmak isteyen kişiler için yapılan duyuruda "Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir." ifadeleri ile uygulamayı telefona indirerek kolay bir şekilde başvuru yapılabileceği öğrenildi.