Artık evde durmak bile ateş pahası! Evinde interneti olanlar dikkat en düşük paket fiyatı 600 TL olacak

Türk Telekom tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte ev internetlerine zam geldiği öğrenildi. Bununla birlikte en düşük paketin 600 TL olduğu ifade edildi.
Artık evde durmak bile ateş pahası! Evinde interneti olanlar dikkat en düşük paket fiyatı 600 TL olacak

Türkiye'nin en çok abone sahibi telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom, abonelerine ve yeni üyelik oluşturmayı düşünen kişilere üzücü haberi verdi. Bu sene pek çok alanda peş peşe gelen zamların ardından enflasyonun ev internet fiyatlarını da etkilemeye başladığı ifade edildi. Türk Telekom tarafından yapılan son açıklama ile birlikte artık evde durmanın bile maliyetinin arttığı öğrenildi.

Bireysel ve kurumsal fiyatlara ayrı ayrı bakıldığı zaman Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalara göre, paket fiyatlarına 200 TL birden zam geleceği öğrenildi. Bu süreç içerisinde güncel paket fiyatlarına bakıldığı zaman ise en düşük paketin 600 TL olacağı, artık evde internet bulundurmanın dahi lüks hale gelmeye başlayabileceği ifade edilmiş oldu.

1 EKİM 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK!

Konuya ilişkin Türk Telekom tarafından yapılan bilgilendirmelere göre gelecek olan bu zamların geçerli olmaya başlayacağı tarih hakkında "1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır." şeklinde ifadeler ile birlikte

"Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler" açıklamalarında bulunan Türk Telekom tahhüdü bulunan abonelikleri bu zamların kapsamayacağından bahsetti.

SATIŞA AÇIK TARİFELER BELLİ OLDU!

Güncel fiyatlara bakıldığı zaman en ucuz paket fiyatının 582 TL'ye yükseldiği görülmüştü. Türk Telekom tarafından yayımlanan diğer tarifeler ise şu şekilde verildi;

screenshot-33-003.png

screenshot-34-002.png

screenshot-35-003.png

screenshot-36-003.png

Yukarıda verilen tarifeler ile birlikte hızlı internet seçeneğinden faydalanmak isteyen kişilerin ise toplamda 700 TL ödeme yapmasının gerektiği ifade edilmiş oldu.