Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 5 Bin TL Ekonomik Destek Kredisi!

Asgari ücretli çalışanlara destek kredisi veren Halkbank, KrediMini kampanyası ile 5 Bin TL'yi hemen hesaplara yatırıyor.
Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 5 Bin TL Ekonomik Destek Kredisi!

Ekonomik gelişmeler özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşların mali durumlarını oldukça kötü bir noktaya getirdi. Geçim sıkıntısı yaşayan asgari ücretli çalışanlar ailelerinin temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz hale geldiler.

Asgari ücretli çalışanların maaşlarına her Ocak ayında zam yapılıyor. 2021 Ocak ayında yapılan asgari ücret zammı ile yıl ortasına gelindiğinde enflasyon karşısında verilen zam eridi. Yeni asgari ücret zammı için yeni yılı beklemek zorunda olan vatandaşlar bütçelerinde oluşan açıkları kapatabilmek için ek kaynak arayışlarına başladılar.

Yaşanan bu zorlu süreçte asgari ücretli çalışanlar yüksek miktarlı değil küçük miktarlı kredilere büyük bir ilgi göstermeye başladılar. Halkbank da bu şekilde talebi olan müşteriler için özel bir kredi kampanyası düzenledi.

Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 5 Bin TL Ekonomik Destek Kredisi!

HALKBANK KREDİMİNİ KAMPANYASI

Halkbank çok sayıda kredi kampanyası yapan bankaq olarak tanınıyor. Müşterilerin talepleri doğrultusunda oluşturulan kredi kampanyalarına bu nedenle büyük bir talep gösteriliyor. Son dönemlerin en gözde kredi kampanyası ise Kredimini oldu.

Kredimini kredi kampanyasından yararlanmak için başvuru yapan asgari ücretli çalışanlara Halkbank tarafından 5 bn TL kredi anında verilip hesaplara yatırılıyor. Bu kredinin vade süresinin az olması yüksek maliyetlere de neden oılmayınca vatandaşlarca avantajlı bir bankacılık ürünü olarak değerlendiriliyor.

Kredimini kampanyası kapsamında asgari ücretli çalışanlara 5 Bin TL kredi verilirken bu kredi için halkbank aylık yüzde 1,60 oranında kredi faizi uyguluyor. 10 aya kadar vade ile verilen bu kredi için Halkbank müşterilerine kolay ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Halkbank Kredimini ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak kredi çeken müşteriler bu kredilerini aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli ve serbest ödemeli şekilinde geri ödeyebiliyorlar.

HALKBANK 5 BİN TL KREDİMİNİ HESAPLAMA

Halkbank'ın asgari ücretli çalışanlar için özel olarak düzenlediği ve bir anlamda destek kredisi görevi de gören kredi kampanyası Kredimini ile müşterilere aylık yüzde 1,60 kredi faizi uygulanıyor.

Asgari Ücretlilere Halkbank'tan 5 Bin TL Ekonomik Destek Kredisi!

5 Bin TL Kredimini çeken müşteriler bu kredi için bankaya kredi tahsis ücreti olarak 26,25 TL ödeme yapıyorlar.

10 ay vadeli 5 Bin TL kredi çeken müşteriler her ay bankaya kredi taksiti olarak 554 TL ödeme yapıyorlar.