Ayda 1.500 TL Taksitle ING Bank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

Yeni bir ev satın almak isteyenler konut kredisi maliyet tabloları hakkında sorgulamalar yapmaya devam ediyorlar. ING Bank ayda 1.500 TL taksitle ne kadar konut kredisi veriyor?
Ayda 1.500 TL Taksitle ING Bank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

Türkiye'de ev fiyatlarının yükselişi gündemden düşmüyor. Gayrimenkul sektöründen gelen son değerlendirmelere göre konut fiyatlarındaki artışların ana sebebi inşaat maliyetlerindeki yükselişler oldu. Döviz kuruna endeksli olan bazı inşaat malzemelerinde ciddi yükselişler gerçekleşti. Üstelik bu fiyat artışlarının tamamı henüz konut fiyatlarının üzerine zam olarak eklenmedi. Bu doğrultuda konut fiyatlarının artmaya devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Konut fiyatlarına yeni zamlar gelmeden önce ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Bu durumda da devreye konut krerdisi kampanyaları giriyor. Peşin ödeme yaparak ev sahibi olacak vatandaşların sayısının yok denecek kadar az olmasından dolayı konut kredisi başvurularında artış kaydedildiği bildirildi.

Ev satın almak isteyen vatandaşlar yıllarca yaptıkları tasarruflarla elde ettikleri birikimleri bir araya getirip üzerine eksik kalan tutarı da konut kredisi kullanarak tamamlıyorlar. Konut kredisi kampanyalarını araştıran vatandaşlar kendilerine en uygun maliyetlerde ev finansmanı verecek bankaları öğrenmek istiyorlar.

ING BANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Ev sahibi olmak ve kira derdinden kurtulmak isteyen müşterilerine yönelik özel bir konut kredisi kampanyası düzenleyen ING Bank maliyetleri ile şaşırttı. Ortalama bir maliyetle konut kredisi veren ING Bank müşterilere oldukça geniş imkanlar sağlıyor. Bu imkanları değerlendiren müşteriler hem konut kredisi çekip hayallerini kurdukları evi satın alıp kiradan kurtuluyorlar hem de kredi geri ödemelerini çok rahat bir şekilde yapabiliyorlar.

ÇEŞİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNULUYOR

ING Bank tarafından yapılan konut kredisi kampanyası açıklamasına göre müşterilere ödeme seçenekleri olarak çeşitli tercih yapma hakları tanınıyor. Geliri sabit olan müşteriler ING Bank'tan sabit faiz ve sabit taksit imkanı ile eşit taksitli konut kredisi çekebiliyorlar. Konut kredisi geri ödemelerinde serbestlik isteyen müşterilere ise eşit anapara ödemeli konut kredisi imkanı sağlanıyort. Çektikleri kredinin taksit ödemelerinin giderek artmasını veya azalmasını isteyen müşterilere ise ara ödemeli konut kredisi veriliyor.

1.500 TL TAKSİTLE NE KADAR KONUT KREDİSİ ÇEKİLİR?

Ayda 1.500 TL Taksitle ING Bank'tan Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

ING Bank'tan konut kredisi çeken müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,52 kredi faizi uygulanıyor. Ayda 1.500 TL taksit ödeyerek ING Bank'tan 82.539 TL konut kredisi çekilebiliyor. Bu konut kredisi için müşteriler 10 yıllık vade süresi boyunca toplam 180 Bin TL ödeme yapıyorlar.