Ayda 4.100 TL taksitle Vakıfbank ev sahibi yapıyor! 250 Bin TL konut kredisi kampanyası!

Konut kredisi çekmek isteyenler kredi maliyetlerini araştırıyorlar. Vakıfbank’ın konut kredisi aylık faizi yüzde kaç? 250 Bin TL konut kredisi çekilirse Vakıfbank’a ne kadar taksit ödenir?
Ayda 4.100 TL taksitle Vakıfbank ev sahibi yapıyor! 250 Bin TL konut kredisi kampanyası!

Türkiye’de ev fiyatlarının artışından dolayı konut finansman kaynakları araştırılıyor. Bankaların verdikleri konut kredileri ev satın alımlarında vatandaşların en önemli destekçileri oluyor. Bankalar belirli maliyetler karşılığında vatandaşlara konut kredisi imkanı sağlıyorlar. Peki Vakıfbank’ın konut kredisi maliyetleri ne kadar? Vakıfbank yüzde kaç faizle müşterilere konut kredisi veriyor?

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI İLE EV SAHİBİ YAPIYOR!

Kamu bankalarının ev satın almak isteyen vatandaşlara sağladıkları imkanlar son dönemlerde büyük avantajlar içeriyor. Vakıfbank da bir kamu bankası olarak müşterilerine düşük faizle konut kredisi veriyor. Bu maliyet avantajı ile kullanılan konut kredisi ev satın almada vatandaşlara önemli imkanlar sağlanıyor. Peki Vakıfbank’ın konut kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ AYLIK FAİZİ YÜZDE KAÇ?

Vakıfbank’tan konut kredisi çekmek isteyen müşterilere uygulanan faiz oranı merak ediliyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler aylık yüzde 1,29 faiz oranı ile konut kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı diğer bankaların konut kredisi faiz oranları karşılaştırıldığında avantaj net şekilde ortaya çıkıyor. Özel bankaların konut kredisi aylık faizleri yüzde 2,05’ten başlıyor. Bu kredi piyasasında Vakıfbank’tan konut kredisi çekmek düşük maliyetle ev sahibi olmanın da kapısını aralıyor.

DÜŞÜK TAKSİT İÇİN 120 AY VADE

Konut kredisi taksitlerinin düşük miktarlı olmasının büyük bir önemi var. Konut kredisi olarak çekilen tutarlar genellikle oldukça yüksek tutarlarda oluyor. Bunun kısa vadeli bir vadelendirilmesi yapıldığında aylık taksit tutarı çoğu vatandaşın ödeme imkanını aşabiliyor. Ancak uzun vadeye yayılan bir konut kredisinin aylık taksit tutarı daha düşük olabiliyor. Bundan dolayı müşteriler Vakıfbank’tan 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebiliyorlar.

ESNEK ÖDEME İMKANI

Vakıfbank’ın müşterilere sağladığı bir imkan da konut kredisi çekilmesi halinde esnek ödeme imkanı tanınması oluyor. Müşteriler bu kapsamda kullandıkları konut kredilerini kendi bütçelerine göre oluşturulmuş bir ödeme planı ile geri ödeyebiliyorlar. Bu kapsamda aylık eşit taksitli ödeme planı sisteminin dışında diğer bazı ödeme planları da müşterilere kredi çekme sürecinde bir seçenek olarak sunuluyor.

250 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Ayda 4.100 TL taksitle Vakıfbank ev sahibi yapıyor! 250 Bin TL konut kredisi kampanyası!

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 250 Bin TL konut kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 4.107 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti de 492 Bin TL'yi buluyor.