Aylık geliri bu miktardan düşük olanlar hemen başvursun! Ayda 1100-1250 TL nakit yardımı yapılacak

Karabağlar belediyesinden memur alımı. İşte detaylar...
Aylık geliri bu miktardan düşük olanlar hemen başvursun! Ayda 1100-1250 TL nakit yardımı yapılacak

Karabağlar Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacak ve ilgili duyuru resmi olarak yayımlandı. Başvuruda bulunacak adaylardan, belirtilen KPSS puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranmaktadır. Başvuracak adayların genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir. İlan edilen zabıta memuru kadrolarına atanmak için adayların aşağıdaki genel şartları sağlamaları gerekmektedir. İşte detaylar...

zabıta memuru

KARABAĞLAR BELEDİYESİNDEN ZABITA MEMUR ALIMI

Başvuru için genel şartlar şunlardır:

Türk vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan dolayı mahkûm olmamak,

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi olmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlik çağına gelmişse muvazzaflık, erteleme veya yedek sınıfa geçiş durumlarından birine sahip olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir beden veya akıl hastalığına sahip olmamak,

İlan edilen kadrolar için belirlenen diğer başvuru şartlarını taşımak.

Adayların başvuruda bulunabilmeleri için yukarıda belirtilen genel şartları sağlamaları gerekmektedir. Başvuru sürecinde, ilgili kadrolar için belirlenen diğer özel şartları da karşılamaları beklenmektedir. Bu kapsamda, başvuracak adaylar ilan metnini dikkatlice inceleyerek başvuru şartlarına uygunluklarını kontrol etmelidirler. Karabağlar Belediyesi, yapılacak memur alımı ile ilgili adaylardan istenen şartları açık ve net bir şekilde duyurmuştur. Başvuru yapacak adaylar, belirlenen tarihler içerisinde gerekli evrakları tamamlayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

zabıta memuru

Karabağlar Belediyesi memur alımı için başvuruda bulunacak adaylardan istenen özel şartlar şu şekildedir:

a) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) alım yapılacak kadroların puan türünden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak gerekmektedir.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

c) Belediye Zabıta Yönetmeliği'nin 13/A maddesinde belirtilen özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuruda bulunmak için şu şartlara uygun olmak gerekmektedir:

Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak.

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

d) Başvurular, 13 Kasım-17 Kasım 2023 tarihleri arasında, istenilen belgelerle birlikte Cennetoğlu Mahallesi Yeşillik Caddesi No:232 Karabağlar/İZMİR adresindeki Karabağlar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacaktır. Başvuruların posta veya diğer yöntemlerle yapılması kabul edilmeyecek, eksik bilgi ve belgelerle yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar başvuru sürecini tamamlayabilmek için sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü de yaptırmak zorundadır.