Bahçeli'den son dakika emekliye zam açıklaması!

Emekli vatandaşlara yapılması beklenen zam hakkında merak edilenlerin artmasının ardından konuya ilişkin Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.
Bahçeli'den son dakika emekliye zam açıklaması!

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaş zamlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda yapılacak olan zamlara ilişkin detayların merak edilmesinin ardından gerekli olan tüm detayları açıkladı.

EMEKLİYE ZAM AÇIKLAMASI!

TBMM'nin açılmasının ardından Meclis'te gündeme getirilecek olan konulardan bahseden Devlet Bahçeli gündeme dair şu açıklamalarda bulundu;

"Birinci gündem konumuz, depremin hasarlarını tümüyle onarmak, yaraları sarmak, yeni ve güvenli 650 bin konutu inşa ederek teslim etmektir. Cumhurbaşkanımızın 1 Ekim'de TBMM'nin açılışındaki konuşmadan da anlaşılacağı gibi, deprem bölgesinde kurulan konteynerlerde 600 bine yakın vatandaşımız barınmaktadır.

İkinci gündem konumuz toplumsal refah ve rahatlamayı her kesime yaymaktır. Enflasyonla mücadelede başarılı sonuçlar alınmaktadır. Hayat pahalılığı günden güne tesirini kaybedecektir. Emeklilerimizin insanca ücret düzeyine kavuşmaktan başka seçenekleri kalmadı. Enflasyon üzerinde zam ve zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimizdir."

YENİ ANAYASANIN 100 MADDELİK TEKLİFİ HAZIRDIR!

Son dönemde hükümet tarafından sık sık gündeme getirilen yeni anayasa konusunda açıklama yapan Devlet Bahçeli, "MHP, yeni anayasanın hazırlanmasında 100 maddelik teklif metni ile hazırdır. TBMM'de temsil edilen siyasi partiler, sorumluluktan kaçmak yerine, milletimizin taleplerine müzahir yapıcı tavır ve tutum içinde hareket etmelidir. Darbe anayasası Türkiye'ye layık değildir. Kılıçdaroğlu'nun "tek adamla anayasa olmaz" çıkışı aymazlıktır." ifadeleri ile teklif metninin hazır olduğu ve kısa süre içerisinde meclise sunulacağından bahsetti.