Bakan Işıkhan'dan memur maaş zammı açıklaması geldi!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından memur maaş zamları hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu.
Bakan Işıkhan'dan memur maaş zammı açıklaması geldi!

Milyonlarca memur vatandaş tarafından gelecek yıl memur maaşlarına yapılacak olan zamlar hakkında merak edilenler artmaya başladı. Konuya ilişkim merak edilenlerin artmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün Ankara'da açıklama geldi. Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da hem memur maaşları hakkında hem de enflasyon hakkında vatandaşlara önemli çağrılarda bulundu. Bakan Işıkhan tarafından gelecek olan zam hakkında önemli bilgilendirmeler yapıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ENFLASYON MESAJI!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda "Çalışma tamamlandığında Cumhurbaşkanımıza sunulacaktır. İktidarımız boyunca emeklilerimizi, işçilerimizi, memurlarımızı enflasyona ezdirmedik. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz." şeklinde ifadeler ile enflasyon konusunda önemli mesajlar verildi.

Bununla birlikte memur vatandaşlar tarafından da gelmesi beklenen zammın hangi boyutlarda olabileceğine yönelik bilgilendirmeler de yapıldı.

33 BİN TL SEVİYESİNE ÇIKACAKTIR!

Bakan Işıkhan tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Memur ve memur emeklilerimiz için enflasyon hedeflemelerine göre Ocak 2024'te yapılacak artış yaklaşık yüzde 50'ye yaklaşacaktır. En düşük devlet memuru maaşı 22 bin 17 liradan yaklaşık olarak 33 bin lira seviyelerine çıkacaktır." şeklinde ifadeler ile 2024 yılında memur maaşının 33 bin TL seviyesine çıkacağı öğrenildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaların ardından 2024 yılında memur maaşlarına yapılacak olan zam ile birlikte 33 bin TL olması beklenen maaşlar hakkında çalışmaların ne zaman yapılacağı gündeme geldi.