Bankadan büyük Ekim ayı kampanyası! Başvuru yapana anında 1000 TL verilecek!

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan son kart kampanyasına göre başvuru yapana toplamda 1000 TL hediye edileceği öğrenildi.
Bankadan büyük Ekim ayı kampanyası! Başvuru yapana anında 1000 TL verilecek!

Bankalar tarafından verilen Ekim ayı kampanyaları devam ediyor! Son olarak Kuveyt Türk tarafından yayımlanan kampanyaya göre müşterisi olan kişilerin yapacakları harcama sonucunda toplamda 1000 TL kazanabilecekleri öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişiler için detaylar belli oldu.

ANINDA 1000 TL HEDİYE EDİLECEK!

Kuveyt Türk tarafından yapılan son kart kampanyasında göre banka tarafından müşterilerine özel olacak şekilde yapacakları harcama sonucunda toplamda 1000 TL hediye edileceğini ifade etti.

screenshot-192.png

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için detaylar ise şu şekilde verilmişti;

  • Davet kodunu kullanarak mobilden Kuveyt Türklü olup 100 TL kazanabilirsiniz. Ayrıca kendi davet kodunuzu da yakınlarınız ile paylaşarak Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan 3 yakınınız için 300 TL, toplamda 400 TL kazanabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
  • 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan hediye! Verdiğiniz her fatura talimatınız ödendiğinde 50 TL kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL kazanabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Mobilden müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye.

KİMLER KAMPANYADAN FAYDALANBİLİR?

Yukarıda detayları ile birlikte açıklanmış olan kampanyaya katılım sağlanması için kişilerin belirli şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar ise şu şekilde verilmiştir;

  • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler aktif olarak kullandığınız nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.
  • Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.
  • Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.
  • Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Verilen bu kampanyaya göre kişilerin kampanyaya katılım sağlaması için gerekli olan tek şart mobilden müşteri olmalarıdır.

Haber Editörü