Başvuru için son 3 gün! Kuveyt Türk mobilden müşterisi olana koşulsuz 1000 TL hediye edecek

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan son kampanyaya göre banka üzerinden müşterisi olmayı kabul edenlere 1000 TL ödeme yapacağını duyurdu.
Başvuru için son 3 gün! Kuveyt Türk mobilden müşterisi olana koşulsuz 1000 TL hediye edecek

Son dönemde bankalar tarafından müşterilerine özel kampanyaların yapılmaya başlanmasının ardından Kuveyt Türk tarafından yayımlanan kampanyaya göre müşterilerine özel toplamda 1000 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken şartlar ve nasıl katılım sağlaması gerektiği hakkında merak edilenler de arttı.

screenshot-15.png

BAŞVURU YAPANA 1000 TL HEDİYE EDİLECEK!

Mobilden başvuru yapan kişiler için toplamda 1000 TL verileceği banka tarafından açıklanmıştı. Bu kapsamda kampanya ile ilgili merak edilen detaylar şu şekilde verildi;

  • Davet kodunu kullanarak mobilden Kuveyt Türklü olup 100 TL kazanabilirsiniz. Ayrıca kendi davet kodunuzu da yakınlarınız ile paylaşarak Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan 3 yakınınız için 300 TL, toplamda 400 TL kazanabilirsiniz.
  • 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz.
  • Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan hediye! Verdiğiniz her fatura talimatınız ödendiğinde 50 TL kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL kazanabilirsiniz.
  • Mobilden müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye edileceği öğrenildi.

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI

Yukarıda detayların açıklandığı bu kampanyaya katılım sağlamak için belli başlı şartların da sağlanması gerekmektedir. Bu şartlar şu şekilde verildi;

  • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler aktif olarak kullandığınız nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.
  • Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.
  • Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.
  • Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Telefona Kuveyt Türk mobil uygulamasının öncelikle indirilmesi gerekmektedir. Ardından uygulamayı indirdikten sonra “Müşteri Ol” tuşuna basarak anında Kuveyt Türklü olmak iki adımda mümkündür. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin kesinlikle mobil üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Son başvuru tarihinin ise 31 Ekim 2023 olduğu unutulmamalı, aksi halde verilecek olan 1000 TL'den faydalanamayacakları öğrenildi.

Haber Editörü