Başvuru için son günler! Yapı Kredi akaryakıt harcamalarınıza özel 275 TL para iadesi yapacak

Bugün banka tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Ekim ayına özel yayımlanan kampanyada akaryakıt harcamalarına özel toplamda 275 TL para iadesinin yapılacağı öğrenildi.
Başvuru için son günler! Yapı Kredi akaryakıt harcamalarınıza özel 275 TL para iadesi yapacak

Akaryakıt fiyatlarının arttığı bu son dönemde bankalar ile akaryakıt istasyonları arasında sağlanan anlaşma sonucunda belirli kampanyalar düzenlenemeye başladı. Bu kampanyaların neler olduğu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından Yapı Kredi, büyük ekim ayı kampanyasını yayımlandı.

Yapılan harcamalara özel belirli tutarlarda para iadelerinin yapılacağından bahseden Yapı Kredi, yayımladığı son kampanya ile birlikte toplamda 275 TL para iadesinin yapılacağından bahsetti. Belirli harcama tutarları sonucunda yapılacak olan bu para iadesi hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

YAPI KREDİ'DEN 275 TL PARA İADESİ!

Banka tarafından yayımlanan son kart kampanyası ile birlikte Opet ile yaptığı işbirliği sonucunda akaryakıt harcaması yapacak olan müşterileri için toplamda 275 TL para iadesinin verileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişiler için kampanya detayları da belli oldu.

screenshot-236.png

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yapı Kredi tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte kişilere verilecek olan para iadesinin detayları şu şekildeydi;

  • Anlaşmalı Opet istasyonlarından yapacağınız 3500 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 200 TL Opet Puan kazanırsınız.
  • Kazandığınız Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard'ınıza yüklenir.
  • Kampanya 6 Ekim 2023 tarihinden itibaren “Opet Worldcard ile 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımında 25 TL, toplamda 75 TL Opet Puan!” kampanyası ile birleşebilir.
  • Kazanacağınız Opet Puanları yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapacağınız akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilirsiniz.
  • Opet Puan kullanımı ile yapılan işlemlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmamaktadır.
  • Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek olup ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacaktır.
  • Harcamalarınız bir takvim ayı üzerinden hesaplanacaktır.
  • Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılamaz.
  • Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Opet Worldcard sahiplerinin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt veya otogaz alımlarını, istasyondan çıkmadan, istasyon otomasyonundan gelen alım bilgisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekmektedir.

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILIR?

Müşterilerine özel duyurduğu bu kampanyadan nasıl faydalanılabileceği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ise Yapı Kredi "Opet istasyonlarından gerçekleştirdiğiniz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız sonucu kartınıza yüklenen Opet Puanları yalnızca anlaşmalı Opet istasyonlarından gerçekleştireceğiniz akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilirsiniz." şeklinde yaptığı açıklama ile detayları duyurdu.

Haber Editörü