BAŞVURULAR 2 GÜN ÖNCE BAŞLADI! Emeklilere anında 10 bin TL + 2 bin TL ödenecek

Emekliler bankaların sunduğu promosyon ödemelerini yakından incelemeye devam ediyor. Özellikle o bankadan emeklilere anında 10 bin TL + 2 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi. 31 Ekim’e kadar başvuru yapabilirsiniz! İşte detaylar
BAŞVURULAR 2 GÜN ÖNCE BAŞLADI! Emeklilere anında 10 bin TL + 2 bin TL ödenecek

Emekli maaşı taşıma işlemlerinde en karlı bankaların başında Akbank geliyor. Akbank emeklilere promosyon ödemesinin yanı sıra otomatik fatura ödeme talimatı sebebiyle artı para veriyor. Bunu duyan emekliler de Akbank promosyon ödemesinin detaylarını araştırmaya başladı. Akbank promosyon ödeme detayları ve merak edilenler haberimizde..

BAŞVURULAR 18 EYLÜL’DE BAŞLADI

Akbank’ın resmi web sitesinden aktarılan son habere göre SGK emekli maaşını Akbank’tan üzerinden alanlara 10 bin TL’ye kadar promosyon ve ek ödeme olarak 2 bin TL chip para verilecek. Toplam da 12 bin TL ödül fırsatından yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğu belirtildi. Başvurular ise 18 Eylül tarihinde alınmaya başlandı. Yapılan açıklamada ödemelerden sadece tek sefer yararlanılabileceği belirtildi.

OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINA EK 2 BİN TL

Aktarılan son habere göre SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı üzerinden emekli maaşı alan ve maaşını Akbank’a taşıyan emeklilere maaş miktarı kadar promosyon verilecek. 18 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya ek olarak Axess ya da Wings kredi kartına yapılacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL olmak üzere toplamda 2 bin TL chip para hediye edilecek. Toplam da 12 bin TL ödeme için başvuruların Akbank Mobil, Akbank şubeleri ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden alınacağı belirtildi.

İşte maaş miktarına göre yapılacak ödemelere ait tablo:

akbank.png