Başvurular 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek! 0.89 Faiz Oranı İle 70 Bin Liraya Kadar Kredi Çekme İmkanı

Bankaların kredi faiz oranları güncellendi. 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları için indirim, kredi faiz oranları için artırım geldi. Araba markalarının yıl sonu kredi kampanyaları ile faiz düştü!
Başvurular 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek! 0.89 Faiz Oranı İle 70 Bin Liraya Kadar Kredi Çekme İmkanı

Bankalar kredi faiz oranları için beklenen büyük faiz indirimi müjdesini bir türlü vermezken beklenen faiz indirimi desteği sıfır araba markaları tarafından yapıldı. Araba sahibi olmak isteyenlerin büyük bir heyecanla beklemiş olduğu yıl sonu araba kampanyaları peş peşe açıklanırken bu duyurulardan birini de Citroen yaptı.

Citroen Aralık ayı kampanyası ile hem 2021 model sıfır araçlar için fiyat indirimi yaptı hem de bazı modellerde faizsiz, bazı modellerde ise düşük faizli kredi desteği sağlayacağını ilan etti. Kampanya için son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2021 olarak ilan edildi.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK! 35 BİN LİRAYA FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ GELDİ

Citroen tarafından ilan edlien yıl sonu kampanyası kapsamında Citroen Berlingo almak isteyen kişilere 35 bin liraya kadar sıfır faizli kredi desteği verileceği duyuldu. Yapılan açıklamada 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılan başvurularda Kredi Koruma Sigortası ve PSA Kasko alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere Citroen Berlingo model araç alımlarında 35 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlanacağı ilan edildi.

Başvurular 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek! 0.89 Faiz Oranı İle 70 Bin Liraya Kadar Kredi Çekme İmkanı

Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak limiti arttıran Citroen 12 ay vadeli olmak üzere 70 bin liraya kadar yüzde 0.89 faiz oranı ile kredi desteği sağlanacağını duyurdu. Farklı pek çok model araçta benzer kredi kampanyaları düzenleyen Citroen kredi kullanılabilecek limitleri ise şu şekilde duyurdu;

Araç bedeli 120 bin TL ve altında olan araçlar için en fazla 48 ay vade ile, araç bedelinin azami yüzde 70’ine kadar,

Araç bedeli 120 bin 1 TL ile 300 bin TL arasındaki araçlar için en fazla 36 ay vade ile, araç bedelinin azami yüzde 50’sine kadar,

Araç bedeli 300 bin 1 TL ile 750 bin TL arasındaki araçlar için en fazla 24 ay vade ile, araç bedelinin azami yüzde 30’una kadar,

Araç bedeli 750 bin 1 TL ile 1 milyon 500 bin TL olan araçlar için, en fazla 12 ay vade ile olmak üzere kredi araç bedelinin azami yüzde 20’sine kadar kredi verilecektir.