Başvurusu 30 Eylül'de bitiyor! Ziraat Bankası bankamatik kartı alanlara önemli uyarı 150 TL ödeniyor

Ziraat Bankası bankamatik kartı olanlar dikkat! Başvuru yapan kişilere 30 Eylül tarihine kadar 150 TL kazanma imkanı sunuluyor. İşte kampanyanın detayları...
Başvurusu 30 Eylül'de bitiyor! Ziraat Bankası bankamatik kartı alanlara önemli uyarı 150 TL ödeniyor

Bankamatik kartı olanlara güzel haber geldi. Ziraat Bankası tarafından açıklanan kampanya kapsamında 30 Eylül 2022 tarihine kadar Ziraat Bankası bankamatik kartı olanlara 150 TL kazanma fırsatı sunuldu. Düzenlenen kampanyaya katılan kişiler bankamatik kartları ile yapacakları gıda alışverişleri karşılığında 150 liraya kadar para ödülü kazanabilecek. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankkart ile alışverişlerini anlaşmalı mağazalardan yapmaları yeterli olacak. Kampanya 30 Eylül 2022 tarihinde sona erecek. Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri alışverişi yapan kişiler para harcadıkça para kazanacak! İşte kampanya koşulları ve merak edilen detaylar... 

ZİRAAT BANKKART 150 TL HEDİYE KAMPANYASI NEDİR?

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ilk olarak Ziraat Bankkart Mobil uygulaması üzerinden ya da sisteme kayıtlı olan cep telefonlarından MARKET yazıp oluşturdukları kısa mesajı 4757 numarasına SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayacaklar. Kampanyaya katılan kişiler sonrasında yapmış oldukları her 300 liralık alışverişte 25 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanacaklar. 

Başvurusu 30 Eylül'de bitiyor! Ziraat Bankası bankamatik kartı alanlara önemli uyarı 150 TL ödeniyor

Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde yapılan tek seferdeki her 300 liralık alışverişte 25 TL puan kazanılacak. Ancak aynı gün yapılan alışverişler kabul edilmeyecek. Yine e-Ticaret üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecek. Kazanılan her 25 liralık puan ödülü aynı gün karta anında yatırılacak. Kazanılan puanları isteyen kişiler bir sonraki harcamalarında alışverişlerinden düşerek bedava alışveriş yapmış olacaklar.