Bayram hediyesi Opel’den geldi! En ucuz modele 150 Bin TL kredi desteği!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler firmaların kampanyalarından yararlanarak avantajlı koşullarda araç sahibi oluyorlar. Opel de bayram öncesi çok avantajlı bir kampanyanın duyurusunu yaptı.
Bayram hediyesi Opel’den geldi! En ucuz modele 150 Bin TL kredi desteği!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında çok farklı koşullar oluşmaya başladı. Otomobil fiyatlarına zam üstüne zam gelince firmalar müşterileri araç alımlarına teşvik edebilmek amacıyla araba kampanyaları düzenliyorlar. Bu kampanyalarda müşterilere kredi desteklerinin verilmesi teklif edilirken kampanyalı fiyat açıklanarak özel indirimler de yapılıyor. Bu yönde son günlerin en önemli araba kampanyasını Opel açıkladı.

OPEL’DEN BAYRAM KAMPANYASI!

Almanya’da doğan ve daha sonra Fransızlar tarafından satın alınan Opel firması bayram öncesinde çok cazip araba kampanyaları ile müşterilerin karşısına çıktı. Opel marka sıfır kilometre otomobiller için müşterilere özel imkanlar sunan firmanın araba kampanyaları iki konsept üzerinde şekilleniyor. Opel hem kampanyalı fiyat açıklayarak müşterilere daha ucuz fiyatla otomobil satmayı teklif ediyor hem de kredi teklifi sunuyor. Kredi teklifini ise iki seçenekli olarak müşterilerinin tercihine bırakıyor. Faizsiz kredi seçeneği müşterileri cezbetse de bir miktar daha kredi limitini arttırarak düşük bir faiz oranı ile kredi vermek de Opel’in satış politikaları arasında yer alıyor.

OPEL CORSA KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Opel firması şu anda Türkiye otomobil piyasasında en ucuz sıfır arabası olan Opel Corsa için kampanya açıklaması yaptı. Buna göre Opel Corsa fiyatları 554.900 TL’den başlıyor. Donanım seçeneklerine göre bu fiyat yükselebiliyor ve müşterinin hangi donanımı seçeceğine göre arabanın kampanyalı fiyatı belirleniyor.

Opel’in kampanyasının ikinci ayağını ise kredi teklifi oluşturuyor. Opel Corsa için müşterilere 15 ay vadeli ve aylık 0,99 faizli 150 Bin TL kredi teklif ediliyor. Buna alternatif olarak ise 12 ay vadeli 120 Bin TL kredi tamamen faizsiz olarak müşterilere kullandırılıyor. Bu iki kredi teklifinden sadece birisini kullanabilecek olan müşteriler kendi bütçelerine ve ekonomik koşullarına göre hangi krediyi tercih edeceklerini belirleyebiliyorlar.