Bayram jesti TEB'den geldi! Araç sahiplerine 200 TL akaryakıt desteği!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardından araç sahipleri akaryakıt maliyetlerini kısabilmenin yollarını araştırıyorlar. Bayram öncesinde araç sahiplerine TEB’den 200 TL hediye verilecek.
Bayram jesti TEB'den geldi! Araç sahiplerine 200 TL akaryakıt desteği!

Türkiye’de ithalat ürünü olduğu için akaryakıt oldukça yüksek bir seviyeden fiyatlanıyor. Buna bir de vergiler eklenince fiyatlar normalin üzerine çıkabiliyor. Bundan dolayı akaryakıt zamları bazı dönemlerde çekilmez hale gelebiliyor. Zam geldikçe araç sahipleri zorunlu tasarruf yaparken kendilerini buluyorlar.

Kısa süre içinde üst üste gelen zam ve indirim haberleri vatandaşların cebini olumsuz etkiliyor. Bankalar ise bu dönemde sürücülerin daha avantajlı bir şekilde akaryakıt ve otogaz alımlarını gerçekleştirmeleri için destek ödemelerine devam ediyor.

AKARYAKIT VE OTOGAZ ALIMLARINA 200 TL VERİLECEK!

Akaryakıt ve otogaz harcamalarına özel 200 TL’ye varan hediye kampanyaya katılan sürücülerin hesaplarına geçiyor. TEB’in akaryakıt harcamalarına özel bonus kampanyası kapsamında söz konusu harcamalar için 200 TL bonus fırsatı duyuruldu.

TEB Bireysel Kredi Kartı ile 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak tek seferde 600 TL ve üzeri her ikinci akaryakıt ve otogaz harcamalarına 100 TL, toplamda ise 200 TL ödeme yapılacak. Kampanyaya katılım sağlamak ve akaryakıt harcamalarından 200 TL kazanmak için belirlenen koşulların karşılanması gerekiyor.

200 TL AKARYAKIT KAMPANYASI ŞARTLARI VE DETAYLARI

TEB Bireysel Kredi Kartı ile 4 – 30 Nisan tarihlerinde tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri ikinci harcamaya 100, toplamda 200 TL ödenecek. Bonusların yükleme tarihi ise 5 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir. Kampanya sadece akaryakıt ve otogaz harcamalarında geçerlidir. Kampanya ayrıca müşteri bazlıdır ve bir müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilmektedir.

KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANACAK?

Kampanyaya katılmak isteyen sürücülerin ilgili kartları ile istasyonlardan harcama yapmadan önce CEPTETEB mobil uygulamasından veya AKARYAKIT yazıp 4616’ya SMS göndererek 200 TL bonus kampanyasına katılım sağlamaları gerekmektedir. Sanal kartlar, sade kartlar, banka kartları ve ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Aynı iş yerinden aynı gün yapılacak harcamadan sadece ilki kampanyaya dahildir.

Öte yandan TEB’in akaryakıt alımlarında 200 TL hediye kampanyasından her müşteri yararlanamıyor. Borcundan dolayı yasal takip altında olan müşteriler bu kampanya kapsamında değerlendirilmiyorlar.