Ben faiz ödemem diyenlere faizsiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi! O banka başvuruları açtı

Faiz ödemek istemeyenlere özel fırsatlar sunulurken Türkiye'nin en büyük bankaları arasında Denizbank tarafından açıklamalar yapıldı. İşte faizsiz 10 bin TL kredi detayları...
Ben faiz ödemem diyenlere faizsiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi! O banka başvuruları açtı

Türkiye'nin büyük bankalarından olan Denizbank tarafından yüzde 25 ve yüzde 30 faiz oranları uygulanmaya başlandı. İhtiyaç kredilerinde faiz oranları üzerinden kampanyalar maddi sayısında artışlar yapıldı. 15 gün süre kalırken tüm detaylar belli oldu.

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nın devamında Denizbank da nakit ihtiyacı olan kişilere yüzde 0 faiz oranıyla kredi tahsisi yapılıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin finans devi Emirates NBD tarafından devralınan Denizbank, 10.000 TL krediyi masraf ya da faiz isteği olmadan işlemler tamamlanıyor. 20 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya için 6 ay vadeli yüzde sıfır faiz oranlı imkan sağlanıyor.

ihtiyaç kampanya

KAMPANYA DETAYLARI

Denizbank mobil uygulaması üzerinden işlemler yapılarak ilk defa müşterisi olanlar yararlanabilir.

Mobil Deniz uygulamasından 6 aya kadar hayat sigortalı olarak yüzde 0 faiz oranıyla başlayarak KKB puanından genel borçluluk durumundan başvuru yapılır.

Sigortasız kredi tercih edilmesi halinde, %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası dahil değildir. Sigortasız ihtiyç kredisi için KBB puanı ele alınır.